Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Zachte huiden voor ieder interieur
Zachte huiden voor ieder interieur
Zachte huiden voor ieder interieur

Huid 

Het decoreren van je woonkamer met een zacht dierenhuidje of schapenvacht is helemaal in. Drapeer een huid over je bank of fauteuil of leg deze op de grond naast je bed, zodat je nooit direct op die koude vloer stapt.
JYSK dierenhuiden zijn zacht en van goede kwaliteit en daarnaast ook nog eens extra voordelig.
 

Decoreer je huis met een dierenhuid

Een dierenhuid is een mooie accessoire in je huis. Je kunt het bijvoorbeeld over een houten stoel draperen of op een prominente plek in huis aan de muur hangen. Een dierenhuid is een natuurproduct en kan als tegenhanger dienen van synthetische materialen in huis. Daarnaast is het een aanvulling op andere natuurlijke materialen in huis, zoals houten meubelen. JYSK verkoopt huiden van imitatiebont en van lamshuid.

Het is een kwestie van smaak welke type huid jouw voorkeur heeft. Bedenk hoe je de huid wilt gebruiken en welk type bij jouw smaak past. Alle JYSK dierenhuiden zijn bedoelt voor decoratief gebruik. De huiden die bij JYSK te koop zijn, zijn bijproducten van geslachte dieren, dieren die al geslacht zouden worden. Met andere woorden, geen enkel dier is geslacht, speciaal voor de huid. De huiden ondergaan een bewerkingsproces waarbij geen gebruik wordt gemaakt van schadelijke materialen.

Win een JYSK cadeaukaart t.w.v. €50

Visa Mastercard