Luxe slaapbanken, bedbanken en daybeds

Slaapbanken zijn een eenvoudige oplossing om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte in je huis of appartement. Dit uiterst flexibele meubelstuk met slaapfunctie is overdag een bank en 's nachts een bed. Slaapbanken zijn praktisch en functioneel in kleine kamers, waardoor ze een ideale oplossing zijn voor logeerkamers, kinderkamers of studentenkamers. De hoekslaapbanken van JYSK zijn in een handomdraai uitklapbaar of uitschuifbaar. 

Bij JYSK vind je bedbanken met slaapfunctie in uiteenlopende modellen, maten en materialen, waaronder ook modellen met een koudschuimvulling of Bonell-springveren.
Als je de voorkeur geeft aan een slaapbank, slaaphoekbank of slaapsofa waarop je overdag heerlijk onderuit kunt zakken en 's nachts voldoende plaats hebt, kun je kiezen voor een hoekslaapbank met chaise longue en brede kussens. Heb je maar weinig ruimte, kies dan liever voor een smaller tweezits slaapbankje.
 

29 artikelen
  29 artikelen

  Een slaapbank voor in jouw studentenkamer

  Woon je op kamers en heb je niet heel veel ruimte voor een bed en een bank? Combineer deze twee meubelstukken dan en kies voor een handige slaapbank. Bij JYSK vind je slaaphoekbanken met een hip, Scandinavisch design tegen lage prijzen. Een bedfauteuil of slaapbankstel is vaak uitschuifbaar of uitklapbaar en in een handomdraai heb je 's avonds jouw bed klaar staan. Als je 's ochtends wakker wordt, klap je jouw zitslaapbank weer snel ik en heb je een mooie en vooral comfortabele bank om op te zitten. In ons assortiment vind je eepersoonsslaapbanken en tweepersoonsslaapbanken, slaapfauteuils, bedbanken, kleinere bedbankjes en kleine slaapbankjes. 

  Ontdek het gemak van een trendy daybed

  Misschien heb je ze al wel eens voorbij zien komen in een hip woonmagazine of op Instagram, een daybed. Als je genoeg ruimte hebt in je woonkamer is een daybed of ligbank een leuke toevoeging aan je interieur. Dit hippe meubelstuk kun je namelijk gebruiken als zitbank, maar je kunt op dit ligbed ook heerlijk een dutje doen. Een daybed heeft vaak een zachte, schuimen zitting die prima als matras kan fungeren. Decoreer je daybed met sfeervolle sierkussens of een zacht plaid en slaap zacht. 

  Slaaphoekbanken voor in een grote ruimte

  Is een twijfelaar te klein en kun je ook met een twee persoonsslaapbank of tweepersoonsbedbank niet uit de voeten? Dan is een hoekbedbank wellicht wat voor jou. Dit is een groot type slaapbankstel met een bedfunctie, maar met ook veel zitplaatsen. Dit type slaapbankstellen past goed in een grote woonkamer, slaapkamer of studentenkamer. Het uittrekbare of uitklapbare frame verander je ineen handomdraai in een ruime slaapsofa. Kortom, een grote hoekslaapbank is ideaal voor slaapfeestjes en wanneer de visite blijft logeren.