DE PERFECTE ROLGORDIJNEN VOOR JOU

Vraagt jouw raam of ruimte om andere raambekleding dan hangende gordijnen of kant en klaar gordijnen? Dan bieden we rolgordijnen als alternatief. Een rolgordijn hang je in of over het raamkozijn heen en bedien je makkelijk en snel met een oprolsysteem en kettingsysteem. Een rolgordijn kun je dus op- en afrollen van de rol.

JYSK biedt oprolgordijnen in verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld rolgordijntjes met rolgordijnstof die lichtdoorlatend is of juist verduisterend. Ook hebben wij duo rolgordijnen en rolgordijnen van bamboe. De rolgordijnen kun je in diverse ruimtes gebruiken, zoals in de woonkamer, slaapkamer, kantoor, babykamer, kinderkamer en op zolder. Of je nu op zoek bent naar een luxe of modern design raamdecoratie, bij JYSK vind je wat je zoekt.

29 artikelen
  29 artikelen

  Rolgordijnen - Lichtdoorlatend

  Rolgordijnen - Verduisterend

  Rolgordijn verduisterend BOLGA 60x170 lichtgrijs
  10,-/stuk
  19,99 /stuk
  50% korting
  Rolgordijn verduisterend BOLGA 60x170 taupe
  10,-/stuk
  19,99 /stuk
  50% korting
  Rolgordijn verduisterend BOLGA 60x170 wit
  10,-/stuk
  19,99 /stuk
  50% korting
  Rolgordijn verduisterend BOLGA 60x170 grijs
  10,-/stuk
  19,99 /stuk
  50% korting
  Rolgordijn verduisterend BOLGA 60x170 zwart
  10,-/stuk
  19,99 /stuk
  50% korting
  Rolgordijn verduisterend ROLLA 92x190 wit
  42,50/stuk
  54,99 /stuk
  23% korting
  Alleen winkel
  Rolgordijn verduister ROLLA 92x190 grijs
  42,50/stuk
  54,99 /stuk
  23% korting
  Alleen winkel
  Rolgordijn verduisterend ROLLA 92x190 beige
  42,50/stuk
  54,99 /stuk
  23% korting
  Alleen winkel
  Rolgordijn verduisterend MORS dakraam wit
  47,50/stuk
  64,99 /stuk
  27% korting
  Online Only
  Rolgordijn verduisterend MORS dakraam grijs
  47,50/stuk
  64,99 /stuk
  27% korting
  Online Only
  Rolgordijn verduisterend HUGLO 82x190 grijs
  75,-/stuk
  109,- /stuk
  31% korting
  Alleen winkel

  Rolgordijnen - Duo rolgordijn

  Kies het rolgordijn dat bij jou past

  Zoals gezegd, bied JYSK een ruim assortiment aan rolgordijnen in verschillende soorten en maten. Deze bestaan uit bamboe rolgordijnen, duo rolgordijnen, lichtdoorlatende rolschermen en verduisteringsrolgordijnen. JYSK biedt ze aan in diverse kleuren. Zo vind je ze in de kleuren; zwart, wit, grijs, taupe, naturel en beige.

  Een aantal van onze rolgordijnen hebben een cassette waardoor je de roede niet ziet wanneer de gordijnstof volledig is opgerold.

  Wil jij zelf bepalen hoeveel licht je doorlaat? Dan is een duorolgordijn wat voor jou! Dit zijn gordijnen met twee stofbanen die over elkaar heen gaan. Door middel van het oprollen en afrollen kies jij ervoor om veel of weinig licht door te laten. Bekijk onze duo rolgordijnen voor het mooie aanbod!

  Vind jij het ’s avonds fijn om in het donker te gaan slapen? Kies dan voor een rolgordijn met een verduisteringsstof. Verduisterende optrekgordijnen zorgen ervoor dat er geen licht in je kamer komt en kun jij heerlijk rustig in het donker slapen.

  Creëer privacy met een oprolgordijn

  Niet iedereen hoeft te zien wat er allemaal binnen in jouw huis gebeurt. Een stukje privacy vinden we allemaal fijn en prettig. Dat kan natuurlijk met onze rolgordijnen. Met het oprolsysteem kun jij bepalen in hoeverre je de privacy wilt hebben en heb je nog steeds de mogelijkheid om naar buiten te kijken. Om aan deze voorwaarde te voldoen, is het belangrijk om rolgordijnen van goede kwaliteit aan te schaffen en dat vind je bij ons!

  Een rolgordijnsysteem helpt de temperatuur aan te passen

  Door middel van rolgordijnen wordt in de winter de kou en tocht en in de zomer de warmte van buiten tegengehouden. Deze gordijnen werken namelijk isolerend. Dit zorgt er dan ook voor dat jij geen airco of verwarming hoeft aan te zetten met als gevolg dat je kosten bespaart. De rolgordijnen zijn ook geluidswerend, waardoor je minder last hebt van nabijgelegen wegen.

  ROLGORDIJNEN VAN JYSK IN DIVERSE MATEN

  Ben jij bang dat de afmeting van jouw raam niet voldoet aan ons aanbod? Dan kunnen wij je hierbij gerust stellen om het feit dat er altijd één maat tussen zit die bij jouw raam past. Pak thuis een meetlint en meet het raamkozijn in de breedte en hoogte in cm. We hebben onder andere de maten: 90x190, 190x190, 60x170, 80x170, kortom veel diverse maten! Dit zijn dan ook afmetingen die in centimeters worden weergegeven. Bekijk de video die bij de artikelen in de rolgordijnen categorie wordt weergegeven. Hier wordt uitgelegd hoe je het beste jouw kunt meten welke afmeting van rolgordijn je nodig hebt.