Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Twee blauwe banken in een woonkamer met ronde salontafels op een rond vloerkleed
Grijze bank met chaise longue met twee kleine ronde salontafels in een woonkamer met vloerkleed
Grijze bank met witte teddy fauteuil in een woonkamer met salontafel op een vloerkleed

Mooie en moderne meubelen voor je woonkamer

Hippe banken in Scandinavisch design, stijlvolle TV-meubelen, handige en mooie salontafels en bijzettafels, luxe fauteuils of praktische en trendy slaapbanken en daybeds. We hebben het allemaal voor de inrichting van jouw woonkamer.

Op JYSK.nl vind je een zeer uitgebreid assortiment goedkope meubelen voor jouw woonkamer. Kies de meubelen die bij jouw stijl passen, Scandinavisch, modern, landelijk of stoer. Voor iedere woonstijl hebben we bijpassende meubelen. Kijk op JYSK.nl voor woonideeën en interieuradvies. Op onze uitgebreide blog-pagina vind je diverse blogs waarin tips staan voor de inrichting van jouw woonkamer. 

Hippe meubelen volgens de laatste trends

Wist jij dat JYSK alle nieuwe interieurtrends op de voet volgt? Onze designers en inkopers weten precies wat over een jaar hip en trending is en kopen daarom altijd meubelen in volgens de laatste trends. Ook de interieurtrends van 2021 en 2022 zijn terug te vinden in het meubelassortiment van JYSK. Neem eens een kijkje op ons blog en laat je inspireren. 

Meubelen voor een kleine woonkamer of studentenkamer

Bij JYSK weten we dat elk huis anders is en daarom hebben we voor elke woning een bank of kast die goed past. Heb je een kleine woonkamer? Geen probleem, we hebben ook banken en bijzettafels die juist geschikt zijn voor een kleine ruimte. Combineer bijvoorbeeld een bedbank met kleine bijzettafeltjes die je overal kan neerzetten. Dan hoef je geen grote salontafel neer te zetten en kan al je bezoek toch hun kopje koffie kwijt. Je kunt ook kiezen voor een heerlijke fauteuil met poef zodat je lekker lang uit kan liggen en het toch weinig ruimte inneemt. Wandkasten zijn ideaal voor een kleine woonkamer, want daar kun je mooie accessoires op laten zien zonder dat het een plaats op de vloer nodig heeft.

Woonkamers met veel ruimte voor grote meubelen

Heb je juist een hele grote woonkamer? Dan kun je heel goed roomdividers of vakkenkasten gebruiken om het zitgedeelte af te scheiden van het eetgedeelte. Je kunt de kasten speels inrichten met lades en manden, maar je kunt de vakken ook gebruiken om je leukste woonaccessoires te tonen. 

In een grote woonkamer komt een ruime televisiekast goed tot zijn recht. Een dergelijk televisiemeubel is niet alleen handig om je TV op te plaatsen, je kunt ook veel opbergen in je tvmeubel. Plaats een mooie poef naast je bank of slaapbank, zodat je lekker met je voeten omhoog voor de televisie kunt liggen. In een ruime woonkamer kun je natuurlijk prima een of twee fauteuils in je zithoek plaatsen. Zo heb je altijd voldoende plek voor je gasten.

Meubelonderhoud voor de mooiste meubels

Zodra jouw mooie nieuwe meubels in je woonkamer staan in het belangrijk dat je ze goed onderhoudt. Houten meubelen kun je af en toe in houtolie zetten of schoonmaken met een middel speciaal ngemaakt voor meubelreiniging. Zeker een stoffen bank of fauteuil hebben het nog wel eens zwaar te verduren, dus het is aan te raden om een middel in huis te hebben voor textielreiniging

Bescherm daarnaast je vloer tegen krassen met speciale vloerbeschermers. Deze vloerbeschermers zijn vaak gemaakt van vilt en plak je zo onder de pootjes van je bank, slaapbank, fauteuil, zitpoef, salontafel, bijzettafel, daybed en tv-meubel.