BANKEN

Bij JYSK vind je een breed assortiment banken, zoals tweezitsbanken, hoekbanken of chaise longues. Voor ieder type woonkamer bieden wij jou een bank, tegen een lage prijs. Woon je in een studio of in een studentenkamer en heb je niet heel veel ruimte? Dan is een tweezitsbank waarschijnlijk al ruim genoeg voor jou.

Heb je een ruimere woonkamer dan kun je misschien wel makkelijk een tweezitsbank, driezitsbank of een hoekbank kwijt. Misschien kan er zelfs nog een bijpassende fauteuil bij. 

Lig je graag languit op de bank om ontspannen een film te kijken of een boek te lezen, dan past een chaise longue bank of een brede hoekbank waarschijnlijk echt bij jou. Met dit type bank heb je de mogelijkheid om te gaan liggen op de bank. Bij sommige chaise longue banken zit er zelfs een opbergruimte in het loungegedeelte, zodat je hier woonaccessoires in kunt opbergen. En ook niet onbelangrijk, bij onze chaise longue banken is het lounge gedeelte vaak spiegelbaar. Dit betekent dat je het lounge gedeelte zowel links als rechts kunt plaatsen.

Banken - Banken

 
2-zitsbank EGENSE donker grijs
2-zitsbank EGENSE donker grijs
AANBIEDING
 
3-zitsbank EGENSE donker grijs
3-zitsbank EGENSE donker grijs
AANBIEDING
 
Bank EGENSE chaise longue donker grijs
Bank EGENSE chaise longue donker grijs
AANBIEDING