Een moderne, trendy bank koop je bij JYSK

De zoektocht naar de juiste bank kan lastig zijn. Bij JYSK vind je een breed assortiment bankstellen, zoals tweezitsbanken, hoekbanken of banken met chaise longues. Voor ieder type woonkamer bieden wij jou een bankstel, tegen een lage prijs. Woon je in een studio of in een studentenkamer en heb je een kleine zithoek? Dan is een tweezitsbank of een slaapbank waarschijnlijk al ruim genoeg voor jou. Heb je een ruimere woonkamer dan kun je misschien wel makkelijk een grote zitbank, driezitsbank, loungebank of een hoekbank kwijt. Misschien kan er zelfs nog een bijpassende fauteuil bij. Naast de diverse groottes hebben wij ook diverse kleuren, of je nu op zoekt bent naar een lichte of juist een donkere bank, je vindt wat je zoekt bij JYSK.

Relaxbank voor in de woonkamer

De woonbank is een van de grootste meubelen in een woonkamer. Je kunt erop ontspannen na een dag hard werken, achteroverleunen met een boek, of met vrienden en familie genieten van een goede film.

Bij JYSK vind je een ruime keuze aan banken die perfect aansluiten bij jouw ideeën voor de woonkamer en zithoek. Enkele van de bankstellen die je bij JYSK vindt:

Dankzij de verschillende modellen kun je jouw eigen gezellige zithoek in de woonkamer inrichten.

Kies de sofa die past bij jouw smaak

Bij JYSK vind je banken in verschillende kleuren zoals grijs, groen, naturel en zwart maar ook materialen (stof of lederlook), die de toon helpen zetten in jouw woonkamer. Je kunt bijvoorbeeld een echte gezinshoek maken met een tweezitsbank in combinatie met een driezitsbank. Maar je kunt ook kiezen voor een hoekbank met chaise longue om je voeten omhoog te leggen. De schuimvulling in onze banken zorgt voor optimaal zitcomfort, en met behulp van een mooi plaid en sierkussens creëer je een gezellige sfeer om heerlijk te ontspannen.

Let bij het kopen van een hoekzitbank, een sofa of een bankenset ook op de bankpoten, armleuningen en een eventuele hoofdsteun. Passen deze bij jouw smaak? Is de hoogte goed voor de lengte van jouw lichaam en word je goed ondersteund? 

Lekker luieren op een zitbank van JYSK

Lig je graag languit op de bank om ontspannen een film te kijken of een boek te lezen, dan past een chaise longue bank of een brede hoekbank waarschijnlijk echt bij jou. Met dit type bank heb je de mogelijkheid om te gaan liggen op de bank. Bij sommige chaise longue banken zit er zelfs een opbergruimte in het loungegedeelte, zodat je hier woonaccessoires in kunt opbergen. En ook niet onbelangrijk, bij onze chaise longue banken is het lounge gedeelte vaak spiegelbaar. Dit betekent dat je het lounge gedeelte zowel links als rechts kunt plaatsen. Zo past de opbergbank altijd perfect in jouw zithoek.

Multifunctionele slaapbanken

Voor kleinere woningen, appartementen of kamers is een slaapbank een ideale oplossing. Overdag kun je de slaapbank gebruiken als bank en wanneer je wilt gaan slapen, verander je de bank in een bed. Ook voor logeerkamers is een slaapbank een ideale oplossing. De gasten kunnen de kamer overdag gebruiken als woonkamer wanneer ze zich even willen terugtrekken en 's avonds veranderen ze de bank in een comfortabel bed.