Lamellen voor iedere ruimte

Ontdek ons assortiment handige raamlamellen voor iedere ruimte. Dit zijn dunne, buigzame platen gemaakt van 100% polyester. De lamellen kunnen in rijen worden vastgezet en aan een lamellenrail. Met een koord open of sluit je de lamellen en hiermee bepaal je de hoeveelheid zonlicht dat naar binnen schijnt. We bieden de lamelgordijnen in drie kleuren aan: zwart, wit en grijs. Wij hebben zowel verduisterende lamellen als lichtdoorlatende lamellengordijnen in ons assortiment. 

Verduisterende of lichtdoorlatende gordijnen

Vind jij het vervelend als er veel zonlicht naar binnen schijnt? Dan zijn verduisterende raamlamellen de oplossing. Deze lamellen hebben een verduisteringsstof waarbij het licht wordt afgedekt en er dus geen zon- of daglicht naar binnen komt.

Met lichtdoorlatende lamellen valt er meer daglicht de kamer binnen. Dit is ideaal voor in de woonkamer of in je kantoor. 

Kies de maat lamellen die bij jouw ruimte past

Lamelgordijnen zijn bedoeld voor ramen met een grote lengte en breedte, zoals bijvoorbeeld in de woonkamer of in je kantoor. De vensterlamellen zijn in diverse grote maten beschikbaar; 100x250, 150x250, 200x250, 250x250 en 300x250. De lichtdoorlatende lamellen zijn verkrijgbaar in zwart en wit en de verduisterende lamellen zijn verkrijgbaar in grijs en wit.