Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Alle soorten gordijnen voor jouw raam shop je bij JYSK

We hebben thuis in bijna iedere ruimte gordijnen nodig om daglicht af te schermen of om de inkijk te verminderen voor onze privacy. Daarnaast zorgen gordijnen er ook voor dat jouw kamer sfeervoller wordt en er leuker uitziet. JYSK biedt een ruim assortiment gordijnen aan in diverse soorten, kleuren, maten en stijlen. We hebben de leukste raamdecoratie zoals rolgordijnen, rolgordijnen voor een dakraamkant en klaar gordijnen, plisségordijnen, jaloezieën en lamellen. Daarnaast vind je bij JYSK ook de juiste gordijnophangsystemen, zoals gordijnrails, gordijnroedes, gordijnhaakjes, gordijnrunners en ophangbeugels.

Verschillende soorten gordijnen voor in huis

In ons assortiment vind je diverse soorten gordijnen; rolgordijnen, rolgordijnen voor een dakraamkant en klaar gordijnen, plisségordijnen, jaloezieën en lamellen. De kant en klaar gordijnen en lamelgordijnen hang op je op aan een gordijnrail of gordijnroede, welke je aan het plafond bevestigd. Rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieen bevestig je op op of in het raamkozijn. Alle soorten gordijnen zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Zo heb je verduisteringsgordijnen, lichtdoorlatende gordijnen en transparante gordijnen. Kies het type gordijn dat past bij jouw smaak en stijl. 

Wakker worden in een donkere slaapkamer

Ben jij iemand die geen daglicht wil zien op het moment dat je gaat slapen? Dan zijn verduisterende gordijnen precies wat jij zoekt. Hier zit namelijk een stof in die het daglicht volledig afdekt, waardoor er in jouw kamer geen licht van buiten meer komt. Daarnaast werken dit soort gordijnen ook isolerend. Door de dikte van de stof worden warmte en kou van buiten tegengehouden. Hierdoor is de temperatuur in jouw slaapkamer aangenamer en kun je daardoor beter slapen. 

Kies voor lichtdoorlatende gordijnen

Houd je van licht in je kamer en vind je het prettig als het daglicht door je gordijnen schijnt? Kies dan voor lichtdoorlatende gordijnen en rolgordijnen. Hierbij wordt het daglicht niet volledig afgedekt en zie je alsnog licht in je kamer. Deze gordijnen kunnen worden gebruikt in bijna iedere kamer; slaapkamer, kinderkamer, babykamer en ook de woonkamer. Net zoals de verduisterende gordijnen, zorgen ook de lichtdoorlatende gordijnen voor het tegenhouden van de warmte en kou en hebben ze een isolerende functie. 

Gordijnen in diverse kleuren en maten

Ons assortiment raambedekking en gordijnen is enorm groot en bestaat uit verschillende soorten gordijntjes in diverse kleuren en maten. Door deze diversiteit kan de klant de juiste keus maken. Een tip hierbij is om te kijken of de kleur past bij de omgeving van de gordijnen en de sfeer van je ruimte. Ins ons assortiment vind je gordijnen in de kleuren; grijs, zwart, wit, beige, taupe, paars, naturel en met verschillende leuke printjes en designs. Daarnaast zijn onze gordijnen in veel maten beschikbaar, waardoor je altijd wel een gordijn vind dar past bij jouw raam.