Plisségordijnen voor een moderne inrichting

JYSK heeft een ruim assortiment plisségordijnen in de kleuren wit en grijs en komen in moderne uitvoeringen. Zo verkopen wij plisségordijnen duettes die daglicht doorlatend zijn, zodat je woon- of slaapkamer niet helemaal verduisterd wordt, maar je geen inkijk van buiten hebt. Sommige plisségordijnen kunnen alleen aan de onderkant versteld worden, terwijl anderen zowel aan de boven- als onderkant versteld kunnen worden. Dit kan prettig zijn als je met het dupligordijn alleen het middelste gedeelte van het raam wilt bedekken. Bij het monteren van het plisségordijn klik je de beugels eenvoudig op de raamvleugel. Dit ophangsysteem biedt je een installatie zonder schroeven en boren.

Lichtdoorlatende en verduisterende plisségordijnen

Vind jij het fijn om daglicht te krijgen in jouw ruimte? Kies dan voor lichtdoorlatende plisségordijnen. Deze raamdecoratie zorgt er ook voor dat je geen inkijk hebt van buiten, waardoor jij geen privacy deelt met de buitenwereld. Perfecte combinatie toch?

Dan heb je ook nog de verduisterende plisségordijnen. Vind je het om bepaalde redenen irritant om daglicht binnen te krijgen? Geen zorgen, met de verduisterende plisségordijnen krijg jij geen daglicht meer. Ook hiermee heb je geen inkijk van buiten. Dupligordijnen zijn ideale gordijnen voor de slaapkamer. 

Plisségordijnen voor bijna iedere ruimte in huis

Plisségordijnen passen in bijna iedere ruimte; slaapkamer, woonkamer, babykamer, badkamer, kinderkamer en zolder met een dakraam. Daarnaast werken de duettes als een top-down en bottum-up systeem. Hiermee kun jij elk gedeelte van het raam bedekken; boven, midden of onder. Bepaal zelf wat jij wil en hoeveel daglicht je binnen laat in je huis. 

Meer sfeer toevoegen aan gordijnen?

Heb je de plisségordijnen opgehangen, maar ben je na een tijdje toe aan meer sfeer? Voeg meer sfeer toe door je duette te combineren met warme en zachte kant & klaar gordijnen. Dit voegt meer smaak toe en zorgt voor een mooie samenhang. Heb je lichtdoorlatende plisségordijnen? Kies dan voor verduisterende kant & klaar gordijnen. Heb je verduisterende plisségordijnen? Dan zijn lichtdoorlatende kant & klaar gordijnen misschien een goed idee.