Aluminium jaloezieën voor in de slaapkamer, badkamer of woonkamer

Bij JYSK hebben we een ruime keuze aan raamdecoratie. Geef sfeer aan je woning met praktische jaloezieën van JYSK. Onze jaloezieën houden niet alleen de zon tegen in je huis, maar zorgen ook voor een strakke, moderne uitstraling. We hebben jaloezieën in verschillende uitvoeringen en kleuren, zodat je jouw raambekleding kunt aanpassen op jouw stijl. 

Het is niet moeilijk om onze jaloezieën op te hangen en je kunt ze zelf op maat maken met een speciale jaloezieschaar. 

  Jaloezieën - Aluminium Jaloezieën

  Jaloezieën BRU 50x130cm wit
  8,-/stuk
  11,99 /stuk
  33% korting
  Jaloezieën BRU 80x160cm grijs
  14,-/stuk
  21,99 /stuk
  36% korting
  Online Only

  IN WELKE RUIMTES KUNNEN DE JALOEZIEËN GEPLAATST WORDEN?

  De jaloezieën kunnen in bijna iedere ruimte gebruikt worden; badkamer, slaapkamer, kinderkamer, meisjeskamer, jongenskamer en woonkamer. Ook op de zolder is het mogelijk, maar dan wel met een dakkapel. De jaloezieën zijn namelijk niet geschikt voor dakramen. Jaloezieën zien er strak uit op het raamkozijn en dat geeft een moderne, frisse uitstraling.

  JALOEZIEËN NOG SFEERVOLLER MAKEN

  Jaloezieëngeven een moderne en strakke uitstraling, maar door ze te combineren met kant en klaar gordijnen kun je de uitstraling nog sfeervoller maken. JYSK biedt hierin een ruim assortiment in verschillende soorten, kleuren en maten. Je kunt bijvoorbeeld overgordijnen of in betweens eraan toevoegen. Zo ziet jouw ruimte er nóg leuker en gezelliger uit.

  DIVERSE MATEN JALOEZIEËN

  Onze jaloezieën gemaakt van aluminium zijn beschikbaar in diverse maten, namelijk 110x160, 110x130, 70x220, 90x130, 80x130, 80x160. Onze roljaloezieën zijn regelmatig in de aanbieding. Houd JYSK in de gaten voor de beste aanbiedingen op jaloezieën en op shutters.