Aluminium jaloezieën voor iedere ruimte

Bij JYSK hebben we een ruime keuze aan raamdecoratie. Geef een luxe aan je woning en ramen met de zonwerende jaloezieën van JYSK. Onze jaloezieën houden niet alleen de zon tegen in je huis, maar zorgen ook voor een strakke, moderne uitstraling. We hebben jaloezieën in verschillende uitvoeringen en kleuren, zodat je jouw raambekleding kunt aanpassen op jouw stijl. 

Het is niet moeilijk om onze jaloezieën op te hangen met de meegeleverde bevestiging voor wand- en plafondmontage. Je kunt de jaloezieën zelf op maat maken met een speciale jaloezieschaar. 

In welke ruimtes kunnen de jaloezieën geplaatst worden?

De jaloezieën kunnen in bijna iedere ruimte gebruikt worden; badkamer, slaapkamer, kinderkamer, meisjeskamer, jongenskamer en woonkamer. Ook op de zolder is het mogelijk, maar dan wel met een dakkapel. De jaloezieën zijn namelijk niet geschikt voor dakramen. Jaloezieën zien er strak uit op het raamkozijn en dat geeft een moderne, frisse uitstraling.

Jaloezieën nog sfeervoller maken

Jaloezieën geven een moderne en strakke uitstraling, maar door ze te combineren met een ander soort raambekleding zoals kant en klaar gordijnen kun je de uitstraling nog sfeervoller maken. JYSK biedt hierin een ruim assortiment in verschillende soorten, kleuren zoals wit en grijs en maten. Je kunt bijvoorbeeld overgordijnen of in betweens eraan toevoegen. Zo ziet jouw ruimte er nóg mooier en gezelliger uit.

Diverse maten jaloezieën

Onze jaloezieën gemaakt van aluminium zijn beschikbaar in diverse maten, namelijk 110x160, 110x130, 70x220, 90x130, 80x130, 80x160. Onze roljaloezieën zijn regelmatig in de aanbieding. Houd JYSK in de gaten voor de beste aanbiedingen op jaloezieën en op shutters.