Een trendy bed voor in de slaapkamer

Het bed is het belangrijkste meubelstuk van jouw slaapkamer. Hier lig je immers vaak in en kom je tot rust. Je nieuwe bedframe moet naast lekker slapen, natuurlijk ook passen bij de inrichting en uitstraling van je slaapkamer.  

Ben je op zoek naar een eenpersoonsbed, een twijfelaar of een tweepersoonsbed? Wil je een bedombouw met hoofdbord of zonder? Een frame met lades voor extra opslagruimte? Vind je een bed van eiken hout mooi of ga je liever voor een bed met lichtgrijze stof? Wij hebben voor ieder wat wils! Bekijk ons ruime assortiment bedden in allerlei maten en van verschillende materialen. Wij verkopen bedden in de maten 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 150x200 cm, 160x200 cm en 180x200 cm.

Houd bij de keuze van je bed rekening met de maat van je matras. Maak de look helemaal af en kies een leuk bijpassend nachtkastje.  

Bedden in allerlei maten

De maat van het bedframe dat je kiest hangt van meerdere factoren af. Heb jij een kleine slaapkamer, dan kies je waarschijnlijk sneller voor een eenpersoonsbed of twijfelaar. Je kiest dan voor maat 90x200 of 140x200 cm.

Heb jij een grote slaapkamer? En wil jij, samen met je partner, een ruim bed? Dan kies je voor een tweepersoonsbed in de maat 160x200 of 180x200 cm. Bij je tweepersoonsbed kun je kiezen voor een tweepersoonsmatras of twee losse eenpersoonsmatrassen. Dit kan een goede keuze zijn wanneer jij en je partner een ander matras willen. Hierbij dien je wel rekening te houden met de hoogte van het matras. Wil je geen hinderlijke naad tussen de matrassen, dan raden wij je aan om te kiezen voor een topmatras.

Kies een bed naar jouw smaak

Bij JYSK vind je bedden in verschillende stijlen. Als je een nieuw bed gaat aanschaffen, let je niet alleen op comfort maar ook op de vormgeving en uitstraling van het frame. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bed met een hoofdbord in een klassiek design of juist een bed zonder hoofdbord in een meer moderne en minimalistische stijl. Plaats jouw matras dus in een bedframe of bedombouw dat bij jouw smaak past en rust uitstraalt. In de slaapkamer creëer je rust door je bedframe of –ombouw in dezelfde stijl te kiezen als de rest van je meubels. Kies bijvoorbeeld een bijpassend nachtkastje en kledingkast.

Ga je voor een open of dichte onderkant?

Als je een bedframe koopt, heb je de keuze uit een open of dichte onderkant. Je kunt kiezen voor een bedframe op poten, dit laat de ruimte groter lijken en is makkelijker als je onder het bed wilt stofzuigen. Daarnaast zijn er ook bedframes die dicht zijn aan de onderkant, deze hebben vaak een opbergruimte met lades onder het frame. Dit bespaart ruimte in je slaapkamer en biedt een handige opbergplek voor extra beddengoed