Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Een handig nachtkastje voor naast je bed
Een handig nachtkastje voor naast je bed
Een handig nachtkastje voor naast je bed

Nachtkastjes

Een nachtkastje is altijd handig en staat daarnaast ook nog eens leuk in je slaapkamer. Vaak heb je een nachtlampje dat ergens op moet staan en moet de wekker een plekje krijgen. Misschien lees je graag in bed en komt een nachtkastje met lades goed van pas.
Bij JYSK vind je een ruim assortiment nachtkastjes in diverse soorten en maten voor een lage prijs. Of je nu fan bent van de Scandinavische woonstijl of meer van een landelijke, klassieke woonstijl houdt, je vindt het bij JYSK. 

Nachtkastjes voor waterglazen, boeken en wekkers

Nachtkastjes moeten zowel in functioneel opzicht als qua stijl in je slaapkamer passen. Veel mensen kiezen voor twee nachtkastjes – één aan weerszijden van het bed. En waarom zou je nachtkastjes niet afstemmen op de rest van de kamerinrichting?

Nachtkastjes zijn functioneel, omdat je er veel dingen op kwijt kunt. Een nachtkastje biedt gemakkelijk plaats aan een waterglas, een goed boek en de wekker. Allemaal dingen die je in bed graag binnen handbereik wilt hebben. Daarom zouden veel mensen ook helemaal niet zonder nachtkastje kunnen.

Bij JYSK heb je alle gelegenheid om een mooi nachtkastje te vinden dat bij jouw behoeften en wensen past. Je vindt onder andere nachtkastjes in:

  • Beuken
  • Walnoot
  • Eiken
  • Wit
  • Zwart
  • Wit hoogglans
  • Antieklook

Het is helemaal aan jou om te bepalen welke kleur je nachtkastje krijgt en welk model het beste bij je slaapkamer past. Je kunt nachtkastjes eventueel opfleuren door er een mooie lamp of foto op te zetten.

Ontdek ons assortiment hier op de website of ga langs bij je plaatselijke JYSK winkel. 

ONTVANG €5 KORTING OP JE VOLGENDE WINKELAANKOOP*

Visa Mastercard