Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Wij kijken uit naar Black Friday 2024!

JYSK verheugt zich op de volgende editie van Black Friday in 2024. Lees alvast de algemene informatie over Black Friday. Ontdek onze nieuwste folder en aanbiedingen: 


Je bent uitgenodigd voor Black Friday bij JYSK

Black Friday is zonder twijfel de grootste winkeldag van het jaar. Black Friday is van Amerikaanse afkomst en valt altijd op de dag na Thanksgiving. De naam komt oorspronkelijk uit Philadelphia en werd van origine gebruikt om de grote menigten te beschrijven die winkels bestormden om te winkelen. De dag markeert het begin van de kerstinkopen, en Black Friday biedt daarom ongekend lage prijzen en vele aanbiedingen. De vele geweldige aanbiedingen vlak voor kerst maken het vanzelfsprekend om jouw kerstcadeaus te shoppen tijdens Black Friday. Zo hoef je geen stress te hebben over het kopen van cadeautjes en bespaar je veel geld. Lees hier meer over Black Friday.

Welke artikelen koop je tijdens Black Friday?

We hebben aanbiedingen op allerlei verschillende artikelen, en of het nu voor jezelf is of voor iemand van wie je houdt en die in de watten moet worden gelegd, je kunt aanbiedingen vinden die voor jou relevant zijn.
Naast dat het verstandig is om kerstcadeautjes te kopen op Black Friday, is het ook een perfect moment om je huis op te frissen. Misschien heb je een nieuwe set handdoeken nodig, of misschien heeft het hele gezin nieuwe dekbedovertrekken en lakens nodig? Wanneer we bij JYSK de prijzen verlagen, is het gemakkelijk voor jou om je huis te upgraden - zonder dat dit je hier veel geld aan uit hoeft te geven.
Natuurlijk moet je jezelf op deze dag ook verwennen en een comfortabele badjas of geurolie voor de badkamer geeft je een beetje alledaagse luxe tijdens de donkere winter.

Denk je er al langer over om jouw huis te moderniseren? Misschien droom je van een nieuwe bank voor in de woonkamer, een nieuwe kledingkast of een nieuw bed voor de slaapkamer? Dan is Black Friday een ideale dag om die droom waar te maken! En een bijkomend pluspunt is dat er bij artikelen die duurder zijn vooral veel te besparen is. Dus als je overweegt te investeren in een nieuw bed, dan is het een goed idee om op Black Friday te shoppen. Als je twijfelt welk bed het beste bij je past, lees dan hier onze Slaapkamergids. Of ga naar jouw plaatselijke JYSK-winkel en laat je adviseren door onze slaapexperts.

Hetzelfde geldt als je nieuwe dekbedden en kussens nodig hebt. Er zijn vaak veel geweldige aanbiedingen op Black Friday, dus je kunt een goede aankoop doen. Als je twijfelt welk artikel het beste bij jou past, lees dan onze Hoofdkussengids en Dekbeddengids.

Aangezien er diverse artikelen in de aanbieding zijn tijdens Black Friday, kun je ook artikelen kopen die een beetje extra licht en gezelligheid brengen in de donkere wintertijd. Buitenverlichting in de vorm van lichtsnoeren en lichtbomen kunnen jouw buitenruimte opfleuren en de donkere dagen iets sneller laten gaan. Misschien wil jij dit jaar je huis een beetje extra versieren voor Kerstmis, en dan is Black Friday het perfecte moment om groots uit te pakken metnieuwe, gezellige en moderne kerstversieringen. Omdat we dit jaar meer dan ooit moeten helpen om die gezellige kerstsfeer en vreugde te verspreiden!

Bereid je voor op het grootste shopping event van het jaar

Je ontkomt er niet aan dat er een groot aanbod is aan goede aanbiedingen tijdens Black Friday. Daarom is het verstandig om voorbereid te zijn.
Als je er zeker van wilt zijn dat je de allerbeste deals voor Black Friday 2024 in handen krijgt, zorg er dan voor dat je van te voren weet welke artikelen uit ons assortiment interessant zijjn voor jou, zodat je gericht kunt shoppen. Op deze pagina zie je alle geweldige aanbiedingen die wij voor jou geselecteerd hebben tijdens Black Friday. Drie dagen voordat de Black Friday campagne start, onthullen we alle aanbiedingen. Op die manier kun je jezelf voorbereiden op Black Friday en ervoor zorgen dat je precies die artikelen kunt kopen die je in gedachten had. Houd deze pagina in de gaten of meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en ontvang alle Black Friday-deals rechtstreeks in je inbox.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wij vieren Black Friday in de JYSK-winkels én op JYSK.nl

Je bent van harte uitnodigd op JYSK.nl voor Black Friday 2024, maar je bent ook meer dan welkom om langs te komen bij je lokale JYSK-winkel. Online winkelen tijdens Black Friday heeft het voordeel dat je achterover kunt leunen en ontspannen in het comfort van je huis, terwijl je jouw Black Friday-aankopen doet.
Voor velen kan het aanzienlijk minder stressvol lijken dan shoppen in een fysieke winkel met veel andere klanten.

In ruil daarvoor heb je in de fysieke winkels het voordeel dat je de verschillende artikelen kunt zien en voelen. Het is gewoon een kwestie van wat het beste bij jou past als het om winkelen gaat. Op beide plaatsen kun je genieten van onze vele geweldige Black Friday-aanbiedingen. We zien je graag op Black Friday bij JYSK!