Luxe gamestoelen voor de gamer

Ben jij een fanatieke gamer en spendeer je een groot deel van je vrije tijd aan het spelen van games? Dan is het belangrijk een goede keuze te maken voor een geschikte gamestoel! Een gaming stoel moet niet alleen comfort bieden maar je lichaam ook de steun geven die het nodig heeft. Ergonomisch comfort is bij de keuze van je gamingstoel van groot belang. JYSK heeft een breed assortiment gamestoelen en bureaustoelen die bijvoorbeeld verstelbaar zijn en de rug optimaal ondersteunen.

Je kunt kiezen voor de klassieke, zwarte lederlook gamestoel, maar in ons assortiment vind je ook moderne gamingstoelen met kleurrijke details, zoals oranje, rood, blauw of groen. Ben je op zoek naar een speciale en coole gamestoel? Kies dan voor een gamestoel met LED verlichting.

Gamestoelen voor fanatieke gamers

Speel jij iedere dag een game op je XBOX, Playstation of computer thuis? Dan is een goede gamestoel enorm belangrijk. Tijdens een spannende game ben je al snel geneigd om krom in je stoel te gaan zitten. Dit komt niet ten goede van je houding en je rug en op langere termijn kan dit problemen opleveren. Kies daarom voor een draaistoel die je kunt aanpassen aan jouw houding en lichaam. In ons assortiment vind je gamestoelen met een verstelbare armleuning en rugleuning, wieltjes, voetensteun, kantelmechanisme en ze zijn in hoogte verstelbaar. 

Stoere gamestoelen in diverse kleuren

Naast dat een stoel je lichaam goed moet ondersteunen, wil het oog ook wat. In ons assortiment vind je hippe en stijlvolle gamestoelen die passen in een stoere tienerkamer, kantoor of in de woonkamer. Kies voor een stevig, tijdloos zwart model of ga voor een trendy stoel met rode, blauwe, groene of oranje kleuren. Op zoek naar een leuk cadeau? Een gamestoel is altijd een goed idee voor een echte game fan!

Vloerbeschermer voor onder je gamestoel

De meeste gamestoelen hebben wieltjes, zodat je gemakkelijk heen en weer kunt rijden tijdens het werken of gamen. Ter bescherming van je vloer is het daarom slim om een vloerbeschermer, vloerbeschermingsmat of grondplaat onder de stoel te leggen. Bij JYSK kun je diverse vloermatten of vloerbeschermers kopen die je vloer of tapijt beschermen.