Luxe gamestoelen voor de echte gamer

Ben jij een fanatieke gamer en spendeer je een groot deel van je vrije tijd aan het spelen van games? Dan is het belangrijk een goede keuze te maken voor een geschikte gamestoel! Een gamestoel moet niet alleen comfort bieden maar je lichaam ook de steun geven die het nodig heeft. Ergonomisch comfort is bij de keuze van je gamingstoel van groot belang. JYSK heeft een breed assortiment gamestoelen en bureaustoelen die bijvoorbeeld verstelbaar zijn en de rug optimaal ondersteunen.

Je kunt kiezen voor de klassieke, zwarte lederlook bureaustoel, maar in ons assortiment vind je ook moderne gamingstoelen met kleurrijke details, zoals oranje, rood, blauw of groen. Ben je op zoek naar een speciale en coole stoel? Kies dan voor een gamestoel met LED verlichting.

13 artikelen
  13 artikelen

  Kantoor - Gamestoelen

  Gamestoel HAVDRUP zwart/rood
  135,-/stuk
  169,- /stuk
  20% korting
  Online Only
  Gamestoel AGGESTRUP grijs/zwart
  135,-/stuk
  169,- /stuk
  20% korting
  Gamestoel IDOM zwart
  150,-/stuk
  219,- /stuk
  32% korting
  Online Only
  Gamestoel LAMDRUP zwart/groen
  165,-/stuk
  229,- /stuk
  28% korting
  Gamestoel HALLUM met voetsteun zwart
  175,-/stuk
  249,- /stuk
  30% korting
  Online Only
  Gamestoel NIBE zwart/rood
  185,-/stuk
  249,- /stuk
  26% korting
  Gamestoel RANUM met LED zwart
  200,-/stuk
  269,- /stuk
  26% korting
  Gamestoel ABILDAA zwart
  225,-/stuk
  299,- /stuk
  25% korting
  Online Only
  Gamestoel ABILDAA antraciet grijs
  225,-/stuk
  299,- /stuk
  25% korting
  Gamestoel GAMBORG zwart/oranje
  225,-/stuk
  299,- /stuk
  25% korting
  Gamestoel MELLERUP XL zwart
  250,-/stuk
  329,- /stuk
  24% korting
  Online Only
  Gamestoel GERLEV met voetensteun zwart
  275,-/stuk
  349,- /stuk
  21% korting
  Online Only

  Gamestoelen voor fanatieke gamers

  Speel jij iedere dag een game op je xbox? Dan is een goede gamingstoel enorm belangrijk. Tijdens een spannende game ben je al snel geneigd om krom in je stoel te gaan zitten. Dit komt niet ten goede van je houding en je rug en op langere termijn kan dit problemen opleveren. Kies daarom voor een draaistoel die je kunt aanpassen aan jouw houding en lichaam. In ons assortiment vind je gamestoelen met een verstelbare armleuning en rugleuning, wieltjes, voetensteun, kantelmechanisme en ze zijn in hoogte verstelbaar. 

  Stoere gamestoelen in diverse kleuren

  Naast dat een stoel je lichaam goed moet ondersteunen, wil het oog ook wat. In ons assortiment vind je hippe en stijlvolle gamestoelen die passen in een stoere tienerkamer, kantoor of in de woonkamer. Kies voor een stevig, tijdloos zwart model of ga voor een trendy stoel met rode, blauwe, groene of oranje kleuren. 

  Vloerbeschermer voor onder je gamestoel

  De meeste gamestoelen hebben wieltjes, zodat je gemakkelijk heen en weer kunt rijden tijdens het werken of gamen. Ter bescherming van je vloer is het daarom slim om een vloerbeschermingsmat of grondplaat onder de stoel te leggen. Bij JYSK kun je diverse vloermatten of vloerbeschermers kopen die je vloer of tapijt beschermen.