Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Boxsprings, matrassen en beddengoed

Een goede nachtrust is van groot belang om je overdag fit en energiek te voelen. Investeer daarom in een goed bed, matras of boxspring. Bij JYSK hebben we een ruim assortiment bedden, boxsprings, hoofdborden, matrassen, topmatrassen, dekbedden, kussens, bedspreien, dekbedovertrekken, lakens, nachtkastjes, lattenbodems, kinderbedden en logeerbedden.

Luxe boxspring voor veel comfort

Houd jij van luxe en comfort? Kies dan voor een mooie boxspring. Wij hebben een ruim assortiment boxsprings en je kunt kiezen uit verschillende maten: 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 160x210 cm, 180x200 cm en 180x210 cm. Kies voor een eenpersoonsboxspring of een tweepersoonsboxspring.

Kun jij extra opbergplek in je slaapkamer gebruiken? Wij hebben verschillende boxsprings met opbergruimte. Kies uit verschillende kleuren en verschillende prijsklassen. Voor iedereen is er wel een geschikte opbergboxspring te vinden.

Een boxspring bestaat uit een lattenbodem met poten, een stevig boxmatras met daar bovenop een zacht topmatras. Lekker slapen op een boxspring is gegarandeerd!

Matrassen van hoge kwaliteit

Een goed matras is erg belangrijk voor je nachtrust. Wij hebben verschillende matrassen waar je uit kunt kiezen: schuimmatrassen, springveermatrassen, topmatrassen en boxmatrassen. Misschien houd jij van een matras dat hard en stevig is, of juist van een zacht matras. Iedereen heeft een andere behoefte en bij JYSK vindt je voor iedereen het geschikte matras. Je kunt kiezen uit verschillende soorten, maten, kleuren en materialen. Zoek je een eenpersoons- of tweepersoonsbed? Wij hebben bedden voor zowel kinderen als volwassenen.

Zoek jij een eenpersoonsmatras of tweepersoonsmatras? Of een matras voor je kinderen? Onze matrassen zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar. Bij ons kies je uit drie verschillende prijsklassen: BASIC, PLUS en GOLD. Als je voor een GOLD matras gaat, kun je je matras 100 dagen uitproberen. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het meest geschikte matras, dekbed of kussen? Lees dan onze online slaapkamergids. Je bent ook welkom om een matras te testen in onze matrassenstudio in één van onze winkels. We helpen je graag!

Zachte, warme dekbedden om onder weg te dromen

Niets is fijner dan ’s avonds lekker wegkruipen onder een warm dekbed! Bij JYSK heb je keuze uit een ruim assortiment dekbedden. Kies voor een warm dekbed, een zomerdekbed, een vierseizoenendekbed of een verzwaringsdeken. Je kunt kiezen voor een natuurlijke vulling, zoals een donsdekbed of een dekbed van wol. Of ga voor dekbedden met een synthetische vulling.

Heb jij het snel warm? Kies dan voor een koeler dekbed. Voor mensen die het snel koud hebben, hebben we een ruime keuze aan warme dekbedden. Heb jij hulp nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Lees dan onze online dekbeddengids.

Hoeslakens, dekbedovertrekken en kussenslopen

Je wilt natuurlijk jouw slaapproducten zoals dekbedden, kussens en matrassen goed beschermen. Hiervoor hebben wij een ruime selecte beddengoed zoals hoeslakens, lakens, dekbedovertrekken en kussenslopen. Voeg een beetje sfeer toe aan je slaapkamer met een fleurig dekbedovertrek.