Handige ladekasten voor iedere ruimte in huis

JYSK heeft een breed assortiment ladekasten in diverse soorten, maten en kleuren. Je vindt bij ons een ladekast voor iedere smaak en budget. 
Je kunt een ladekast gebruiken in je slaapkamer voor het opbergen van kleding, maar we hebben ook diverse ladekasten die ideaal zijn voor de woonkamer en de hal. Met een ladekastje wordt opruimen makkelijker, want speelgoed en tijdschriften leg je makkelijk uit het zicht door deze in een lade op te ruimen. 

Je kunt kiezen voor een opbergkast met alleen lades of je kiest voor een kastje met zowel lades als deuren. Bepaal hoeveel lades je nodig hebt voor je kastje, want we hebben opbergkasten met twee of drie lades, maar ook kastjes met meer dan vier lades. 

50 artikelen
  50 artikelen

  Ladekasten

  JENSLEVLadekast JENSLEV 4 lades eiken/wit
  75,-/stuk
  Laagste prijs laatste 30 dagen: 75,- /stuk
  Normale verkoopprijs: 99,- /stuk (-24%)
  JENSLEVLadekast JENSLEV 4 lades eiken
  75,-/stuk
  Laagste prijs laatste 30 dagen: 75,- /stuk
  Normale verkoopprijs: 99,- /stuk (-24%)
  JENSLEVLadekast JENSLEV 4 lades 1 deur eiken
  85,-/stuk
  Laagste prijs laatste 30 dagen: 85,- /stuk
  Normale verkoopprijs: 109,- /stuk (-22%)
  JENSLEVLadekast JENSLEV 4+4 lades eiken
  135,-/stuk
  Laagste prijs laatste 30 dagen: 125,- /stuk
  Normale verkoopprijs: 169,- /stuk (-20%)
  IDOMLUNDLadekast IDOMLUND 5 lades smal wit/eik
  125,-/stuk
  Laagste prijs laatste 30 dagen: 125,- /stuk
  Normale verkoopprijs: 159,- /stuk (-21%)
  BRODALLadekast BRODAL 4 lades wit
  125,-/stuk
  Laagste prijs laatste 30 dagen: 175,- /stuk (-29%)
  Normale verkoopprijs: 175,- /stuk (-29%)

  Ladekasten voor alle behoeftes

  Een ladekast past overal in huis: in de slaapkamer, de keuken, de badkamer en zelfs in de garage. Kortom, een ladekast is de ideale oplossing om kleine spullen netjes op te bergen. Bij JYSK vind je ladekasten in uiteenlopende ontwerpen en designs, vormen en maten en met diverse aantallen lades. Je vindt bij ons modellen, zoals hoekkasten, wandkastjes, opbergkastjes, archiefkasten, ladenkastjes, ladenkasten, zweefkasten of een cabinet met laatjes. 

  Qua afwerking kun je kiezen uit kastjes in hoogglans, zwarte, grijze, roze of witte lak, maar ook uit eiken, grenen, walnoot, acaciahout of massief vuren.

  Of je nu een mooie, kleine legkast voor badkamerspulletjes in gedachten hebt, of een groter, ruimer model voor sokken, ondergoed en andere kleding, bij JYSK vind je zeker een ladekast die aansluit bij je behoeften. 

  Een commode voor in de babykamer

  Is er een kleintje op komst? Ben je op zoek naar een commode of leuke ladekast met veel opberglaatjes voor in de babykamer? Bij JYSK vind je hoge ladekasten  met een ladesysteem die ook geschikt zijn als commode. Met de vele lades heb je enorm veel opbergruimte voor kleertjes, luiers en andere babyspulletjes. Kortom, een ruime bergkast is een must-have voor iedere babykamer of kinderkamer. 

  Archiefkasten en een ladeblok voor in je kantoor

  Een handige archiefkast met opberglades is ideaal voor in je thuiswerkkantoor. Zet een ladeblok onder je //kantoor/bureausen je hebt een zee aan ruimte om je spulletjes op te bergen. Boven je bureau kun je een handig wandkastje plaatsen waar je pennen en andere klein spullen in opbergt. In een ruime opbergladekast naast je bureau kun je juist prima papieren, laptop, muismat en andere bureauaccessoires opbergen.