Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
TYPE Z RAZER SLANGERUP HOPTRUP
ASPERUP MOSBJERG LIMFJORDEN
LANGELINIE KOKKEDAL LANGELINIE

Bureaus, bureaustoelen en gamestoelen voor je kantoor

Thuiswerken is tegenwoordig heel normaal. Daarom is een goede thuiswerkplek onmisbaar! De basis voor een fijn thuiskantoor is een comfortabele bureaustoel en een goed bureau dat ergonomisch verantwoord is. Maak van je kantoor zowel een functionele als stijlvolle ruimte. 

Bij JYSK vind je een ruim assortiment kantoormeubelen, zoals bureaus, bureaustoelen, gamestoelen, laptophouders, vloerbeschermers en kasten. Kies bijvoorbeeld voor een luxe bureaustoel met wieltjes die verstelbaar is, zodat de stoel zich aanpast aan jouw lichaam en je geen rugklachten krijgt. Ben je een echte gamer? Ga dan voor een gamingstoel. Vind je het fijn om staand te werken? Dan is een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau perfect voor jou. Ook voor kinder- en studentenkamers hebben wij het perfecte kantoormeubilair. 

Maak een fijne thuiswerkplek

Tegenwoordig werken we veel meer thuis dan een paar jaar geleden. Is dat bij jou ook het geval, zorg er dan voor dat je een passend bureau en bureaustoel hebt. Een goede bureaustoel kun je vaak verstellen en helemaal afstellen op jouw lichaam. Kies voor een bureaustoel met armleuningen, zodat je de juiste ergonomische zithouding aanneemt. Gamers zijn bij ons ook aan het goede adres dankzij ons ruime aanbod aan goede gamestoelen, waarmee je urenlang speelplezier hebt. 

Met een luxe, verstelbaar bureau kun je de hoogte van het bureau gemakkelijk aanpassen aan jouw lengte. Bureau STAVANGER Is elektrisch verstelbaar en daarom helemaal snel in hoogte aan te passen. Vermijd dus rugproblemen en zorg ervoor dat jij goed rechtop aan je bureau kunt zitten. In hoogte verstelbare bureaus zijn ook ideaal om staand te kunnen werken!
 

Bureaus en bureaustoelen voor de kinderkamer of voor een studentenkamer

Ben je op zoek naar een kleiner bureau, omdat deze in de kinderkamer geplaatst moet worden? Ook deze vind je bij JYSK. Wij hebben subtiele bureautjes in ons assortiment, die met gemak in een kleine kamer geplaatst kunnen worden. Daarnaast hebben we ook minder kolossale kinderbureaustoelen die niet heel veel ruimte in beslag nemen. 

Ben je student en heb je niet veel te besteden? Shop jouw nieuwe studeerplek of werkplek dan bij JYSK. Met een betaalbaar computerbureau en bureaustoel van JYSK wordt ontspannen studeren een feest. In ons assortiment vind je hippe en comfortabele kantoorstoelen en bureautjes tegen een lage prijs. 
 

Zorg voor de juiste bureauaccessoires

Als je jouw ideale bureau en bureaustoel hebt gevonden, zoek dan passende kantoorartikelen uit. Zet je monitor op een monitor standaard, zodat jouw scherm op ooghoogte staat. Hiermee voorkom je nek- en rugklachten en krijg je geen rugpijn. Hetzelfde geldt voor een laptophouder. Hiermee zet je jouw laptop op ooghoogte en kun je recht vooruit naar je scherm kijken. Het voordeel van een laptophouder is ook dat je gemakkelijk vanuit een liggende positie kunt werken. Dus als je graag ontspannen vanuit bed of op de bank werkt, dan is een laptophouder een goed idee. maak je gebruik van een verrijdbare bureaustoel? Leg dan onder je stoel een vloerbeschermer, zodat je vloer of laminaat niet beschadigd raakt. 

Style het interieur van jouw thuiswerkplek

Nu we allemaal veel thuiswerken is het wel zo prettig om dit in een aangename omgeving te doen. Naast geschikte meubels, kun je jouw kantoortje ook aankleden met handige ladekasten en leuke woonaccessoires. Maak de ruimte persoonlijk door een wand met fotolijsten te maken. Hier kun je de mooiste foto's van je geliefden in doen. Style de vensterbank met een gezellige bloempot en mooie kandelaars. Bevindt jouw kantoor zich op zolder en heb je weinig licht? Kies dan voor een handige kunstplant