Kindermatrassen voor baby's, peuters en kinderen

Kinderen hebben veel slaap nodig om zich te ontwikkelen. Door het juiste kindermatras te kopen voor jouw kind, verbeter je de nachtrust van jouw kind. Het is daarom slim om te investeren in een goed kindermatras. Als je op zoek bent naar het juiste kindermatras voor je kind, moet je op zowel comfort als slijtvastheid letten. Kindermatrassen moeten bestand zijn tegen intensief gebruik en tegelijkertijd je kind optimale steun geven.

Ondersteunende matrassen voor jouw kind

JYSK heeft kindermatrassen en babymatrassen in twee verschillende maten: 60X120 cm en 70X140 cm. Naast de verschillende afmeting, biedt JYSK kindermatrassen aan van twee verschillende merken:

  • WellPur
  • Dreamzone

Alle kindermatrassen bestaan uit een soort schuim. Dit schuim zorgt voor comfort en ondersteunt het lichaam van jouw zoon of dochter tijdens de slaap. Bovendien zijn kindermatrassen in verschillende maten verkrijgbaar om de natuurlijke groei van het kind te volgen.

Bescherming van het matras

Kinderen hebben soms nog wel eens een ongelukje in bed. Om het matras zo goed mogelijk te beschermen tegen bedplassen en andere vloeistoffen, is het handig om gebruik te maken van een beschermlaken. Dit voorkomt dat het vocht in het matras komt. Over het beschermlaken kun je nog een hoeslaken aanbrengen, dit ligt lekker zacht en laat je kind lekker doorslapen in de nacht.