Accessoires voor tuinmeubelen

Wil je jouw tuin, balkon of terras sfeervoller maken? Koop dan buitenaccessoires van JYSK. Wij hebben verschillende accessoires voor in jouw tuin zoals parasolhoezen, beschermhoezen, tuinbeelden en kunstplanten. Met een mooie vuurschaal, vuurkorf of vuurtafel creëer je een gezellige sfeer in je loungehoek of bij je tuinset. Verzamel je vrienden of familie voor een knusse avond rond het vuur. 

Combineer de tuinaccessoires met de lampen en lantaarns en bloempotten van JYSK en jouw tuin of balkon is klaar voor de zomer!

Buitenaccessoires voor een gezellige tuininrichting

Comfortabele en trendy tuinstoelen en tuintafels zijn de basis voor een mooie tuininrichting. Maar vergeet de decoratie niet! Daarmee kleed je je tuin of balkon aan en geef je het extra sfeer. Heb je geen groene vingers maar wil je toch een groene oase creëren in je tuin? Denk dan aan mooie kunstplanten. Zet ze bij elkaar in een bloempot of plantenbak en je tuin krijgt gelijk een andere uitstraling. Je kunt de planten ook op een mooi plantenrek zetten. Of misschien wil jij je tuin wel opvrolijken met een mooi tuinbeeld. 

De beste accessoires voor een buiten picknick

De zomer is het perfecte moment voor een heerlijke picknick in de buitenlucht! Een zacht picknickkleed is één van de essentiële benodigheden voor jouw picknick. En wat dacht je van een handige strandtas, waarin je allerlei lekkernijen kunt stoppen om ze mee te nemen naar het strand of park? Om je hapjes en drankjes koud te houden op een warme dag, zijn een koeltas en koelementen erg handig. 

Sfeervolle zomeravonden met een vuurschaal

Niets is fijner dan op een mooie zomeravond lang buiten te zitten met je vrienden of familie. Geniet van een hapje en een drankje op je mooie loungeset of tuinset. Om extra sfeer toe te voegen, kun je denken aan een vuurschaal of vuurkorf. Een vuurschaal is ook handig wanneer het 's avonds afkoelt. Op deze manier houd je jezelf en je gasten lekker warm. Of je kunt lekkere marshmallows boven het vuur houden. Leuk voor jong en oud! Maak het geheel af met sfeervolle tuinlantaarns en buitenverlichting