Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Betaalbare eetkamersets in trendy design

De eetkamer is een belangrijke ruimte in je huis. Hier dineer je ontspannen met je familie en vrienden en neem je samen de dag door of begin je de dag juist met een goed ontbijt en een kop koffie of thee. Daarom is een hippe eettafelset met comfortabele eetkamerstoelen en een ruime eettafel een must. Je kunt kiezen voor een eettafel met maar twee eetkamerstoelen of voor een ruime eettafel met minimaal zes eetkamerstoelen. Met een uittrektafel of een eettafel die verlengbaar is met een blad, creëer je in een handomdraai extra zitplaatsen. 

Om jouw servies en woonaccessoires op te slaan, kun je gebruikmaken van een dressoir of vitrinekast die je in de buurt van de tafel plaatst. Zo kun je altijd snel een extra bord of glas pakken. 

Bij JYSK vind je meubelen voor jouw eethoek in Scandinavisch design die passen bij een moderne levensstijl. 
 

Een trendy eethoek bij je kookeiland of keuken

In de meeste woningen vind je de eethoek in de buurt van de keuken of het kookeiland. Dit is ook logisch, omdat je dan makkelijk iets uit de koelkast kunt pakken. Beschik je over een kookeiland of een keuken met een bar? Dan kun je hier twee hippe barstoelen aan plaatsen. Wanneer er geen bar aan je keuken vast zit, kun je deze makkelijk zelf creëren. Bij JYSK vind je diverse bartafels en barstoelen in Scandinavisch design. 

Meer inspiratie voor jouw eethoek en eetkamermeubelen vind je in onze blog

Verschillende soorten stoelen voor in de eetkamer

Je hoeft niet alleen maar dezelfde soort eetstoelen rondom je eettafel te zetten. Je kunt er ook voor kiezen om diverse stoelen te mixen en zelfs te combineren met een eetkamerbank. Kom je tijdens een etentje met vrienden of familie vaak zitruimte te kort? Zorg er dan voor dat je altijd een setje klapstoelen bij de hand hebt. Een klapstoel van JYSK is goedkoop, stevig en ziet er mooi uit. 

Dressoirs en sidetables voor in de eetkamer

Een fijn en ruim dressoir is een musthave voor iedere eetkamer, keuken of eetruimte. Hierin kun je makkelijk al jouw servies en glaswerk in opbergen. Daarnaast is het snel binnen handbereik als je de eettafel gaat dekken. Een slanke en hippe sidetable staat prachtig tegen de muur en is de ideale plak om jouw mooie woonaccessoires ten toon te stellen.