Goedkope sidetables voor in de eetkamer of hal

Sidetables of haltafels zijn kleine tafels die tegen een muur staan. Om die reden worden sidetables ook wel eens muurtafels of haltafels genoemd. Ze nemen niet veel ruimte in beslag, maar kunnen een kamer wel nieuw leven inblazen. Sidetables creëren een gezellige sfeer in de woonkamer of eetkamer, maar ze zijn door hun smalle breedte en veelzijdigheid ook praktisch in de hal. De meeste sidetables bij JYSK beschikken over lades of ruimte voor manden, zodat ze ook een praktische opbergoplossing zijn.

Sidetables nodigen je uit om jouw eigen persoonlijke accenten toe te voegen met decoratieve voorwerpen zoals kaarsen, bloemen of lantaarns. Afhankelijk van wat je op de tafel zet, kun je jouw woonkamer, hal of eetkamer de gewenste stijl geven. Sidetables die in de hal staan kun je prima combineren met een mooie spiegel erboven, zodat je kunt checken of je haar goed zit voordat je de deur uit gaat. 

7 artikelen
    7 artikelen

    Eetkamer - Sidetables

    Stijlvolle sidetables voor in de eetkamer

    Plaats een mooie sidetabel achter je eetkamerset om je eetkamer mee af te stylen. Een muurtafel is uitermate geschikt om een ruimte mooi aan te kleden en te decoreren. Plaats een grote vaas met prachtige bloemen bovenop de sidetabel. Onderin de muurtafel heb je plek voor boeken, manden, fotolijsten of andere decoratieve voorwerpen. 

    Beschik jij over een mooi servies of sierlijk kristal? Dan is de sidetabel een goede plek om dit op uit te stallen en je mooiste spullen op uit te stallen.