KLANTENSERVICE - WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Wil je contact met ons opnemen, omdat je hulp nodig hebt, feedback wilt geven of advies nodig hebt om het juiste artikel te bestellen? We horen graag van je. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Wat is de actuele situatie?

Vanaf woensdag 28 april zijn onze winkels weer geopend. Je hoeft geen afspraak meer te maken om te komen winkelen. Uiteraard vragen we je om je tijdens het shoppen te houden aan de corona-maatregelen. Het is ook mogelijk om je Click & Collect-reservering en online bestelling in de winkel af te halen zonder afspraak. 

Houd je bij het afhalen aan de regels van het RIVM. Kom alleen en houd afstand.

Wanneer wordt jouw online bestelling geleverd?

De bezorging van online bestellingen wordt uitgevoerd door PostNL Pakketten en PostNL Extra@Home. Zodra jouw bestelling ons distributiecentrum in Denemarken verlaat, ontvang je een e-mail met de track&trace-code.
De leveringstermijn van onze pakketten is momenteel 2 tot 4 werkdagen.
Grotere orders worden door PostNL Extra@Home geleverd op de door jou gekozen bezorgdag. In dat geval ontvang je de avond van tevoren een tijdvak van PostNL Extra@Home. Klik hier voor meer informatie over de bezorging.

Het is druk op onze klantenservice

Het is erg druk op de klantenservice  en we doen ons best iedereen zo snel mogelijk te woord te staan. Onze excuses voor het ongemak. Voor een snel antwoord raden we je aan onze live chat te gebruiken. Als er een medewerker beschikbaar is, is de knop ‘Live chat’ blauw gekleurd. Op het moment dat alle medewerkers bezet zijn, is het niet mogelijk een chat te beginnen en staat er dat deze offline is. De chat opent zodra er weer een plekje beschikbaar is. 

Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken. Je bereikt ons telefonisch op maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 16.00. Woensdag 16 juni sluiten wij om 13.00 uur. 
Wanneer je vragen hebt m.b.t. een winkelaankoop of een reservering die je in de winkel hebt gedaan, dan raden we je aan om rechtstreeks met de winkel contact op te nemen. Klik hier voor het winkeloverzicht

Hieronder vind je antwoorden op onze meest gestelde vragen - mogelijk vind je hier al het antwoord op je vraag.