Kies het juiste springveermatras

Word je niet meer elke ochtend fris en fruitig wakker? Kom je moeilijk in slaap en heb je moeite met doorslapen? Dan is het misschien tijd om een nieuwe matras te kopen. Het matras heeft namelijk grote invloed op je nachtrust. Als je niet lekker kan liggen, ontspannen je niet en val je moeilijk in slaap. Bij JYSK hebben wij meerdere springveermatrassen van hoge kwaliteit. Lees hier meer over de voordelen van onze springveermatrassen en ontdek welk type matras geschikt is voor jou. 

De voordelen van een springveermatras

Een springveermatras heeft velen voordelen in gebruik. Aangezien het matras bestaat uit springveren binnenin, heeft het matras een holle kern. Dit zorgt ervoor dat het matras een goede ventilatie heeft. Als je veel transpireert ’s nachts, is een springveermatras wel iets voor jou. Daarnaast heb je bij een springveermatras amper tot geen last van kuilvorming. Als je op zoek bent naar een matras met een lange levensduur, overweeg dan de aanschaf van een springveermatras.

Ga je voor Medium, Hard of Extra Hard?

Bij JYSK bieden wij matrassen aan in verschillende soorten hardheid. Zo heb je een medium hard matras. Deze is licht in gewicht en stevig genoeg voor volwassenen. Slaap je liever op een iets harder matras waar je niet in wegzakt? Dan hebben wij harde of extra harde matrassen met sterke veren binnenin. Houdt je partner niet van dezelfde hardheid als jij? Neem dan twee losse matrassen, zo kun je beide slapen op een matras dat bij jouw manier van slapen past.

Een springveermatras past bij elk bed

Springveermatrassen hebben geen vast frame, dit houdt in dat het matras op elke ondergrond kan. Je kunt het matras op een lattenbodem leggen in een bedframe of op een boxspring. Daarnaast kan een springveermatras ook goed in een elektrisch verstelbaar bed. Met de aanschaf van een nieuw matras hoef je niet meteen een geheel nieuw bed aan te schaffen. Je kunt het bedframe of de boxspring vaak behouden.

Springveermatrassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je er gegarandeerd een vindt die bij jouw behoeften past. Bij JYSK krijg je uitgebreide garantie op bepaalde springveermatrassen. Je krijgt 15 jaar garantie op PLUS-matrassen en maar liefst 25 jaar garantie op GOLD-matrassen.