Mooie spiegels voor iedere stijl en elke kamer

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Welke spiegel past het beste aan mijn spiegelwand? JYSK biedt een ruim assortiment met passpiegels, ronde muurspiegels en wandspiegels, dus je vindt hier gegarandeerd de mooiste spiegel voor jouw interieur! 

Spiegels zijn belangrijk voor de stijl en sfeer van je woning. De uitstraling van je woonkamer, slaapkamer, hal of kleedkamer kan sterk beïnvloed worden door een trendy spiegel. Het kan zowel praktisch als decoratief zijn. Kies bijvoorbeeld een ronde gangspiegel voor in je hal of een staande garderobespiegel voor in je slaapkamer. Dan kun je jouw outfit voor die dag eens goed bewonderen. Een extra grote muurspiegel die je aan de wand ophangt, kan je woonkamer juist groter laten lijken. Of wat dacht je van een handige toiletspiegel? 

JYSK heeft spiegels in verschillende kleuren, materialen en maten. 

Spiegels laten de ruimte groter ogen

Een spiegel is niet alleen handig om jezelf in te bekijken, het doet ook wat met de ruimte waar je hem in plaatst. Een grote wandspiegel kan de ruimte namelijk groter laten lijken. Het geeft meer diepte aan de kamer. Hang een grote passpiegel bijvoorbeeld horizontaal op in plaats van verticaal. Dit staat ook nog eens leuk boven een dressoir. Wil je een statement maken met je muurspiegel? Kies dan voor een spiegel met een extra brede rand, zodat hij goed opvalt. Houd je meer van een subtiele look? Kies dan voor een hangspiegel met een dunne spiegelrand. 

Creëer een spiegelwand

Wil je eens wat anders doen met je muur? Maak dan een leuke spiegelwand met allemaal verschillende, kleine en grote spiegels. Deze spiegels kun je ook goed combineren met hippe fotolijstjes waar je dierbaren herinneringen in laat zien. Je kunt de spiegelwand op diverse plekken maken. Bijvoorbeeld in de hal, woonkamer, in het toilet of in de slaapkamer of kinderkamer. 

Spiegels met speciale vormen

De meest standaard spiegel heeft een rechthoekige vorm. In ons assortiment vind je naast rechthoekige spiegels, ook ronde spiegels, ovale spiegels en staande spiegels. Ronde en ovale vormen zijn helemaal hip tegenwoordig en passen bij een moderne en Scandinavische woonstijl. Een ronde of ovale wandspiegel past goed in de hal of in je slaapkamer. Kies voor een ronde spiegel met een rand in het zwart, wit, goud of zilver. Met dit type muurspiegel kun je checken of je outfit leuk staat en of je haar goed zit. Ontdek het complete assortiment spiegels online op JYSK.nl of in een van onze winkels bij jou in de buurt.