Mooie fotolijsten voor aan de muur

Lijst jouw mooiste herinneringen in en geef ze een plekje aan de muur in een mooie fotolijst. Show jouw mooiste foto's en posters in onze trendy fotolijstjes. We hebben diverse soorten fotolijsten die aan de muur gehangen kunnen worden of staand op een dressoir neergezet kunnen worden. Kies voor een kader voor foto's van hout, metaal of kunststof. Onze fotokaders zijn beschikbaar in het zwart en wit. Maak je een collage met verschillende foto's? Plaats deze dan in een grote fotocollagelijst die aan de muur gehangen kan worden. 

Fotolijsten koop je hier online of in een van onze winkels bij jou in de buurt.

Maak een fotowand vol herinneringen

Heb je een kale muur in je woonkamer of slaapkamer en weet je niet zo goed wat je er mee aan moet? Wat dacht je van een collage van fotolijstjes met jouw dierbaarste herinneringen? Zo creëer je een bijzondere en betaalbare muurdecoratie. Kies collagelijsten uit in verschillende formaten en bedenk hoe je de lijstjes op wilt hangen. Leg de fotolijstjes eerst op de grond en maak een logische verdeling. Kies per fotokader een mooie foto uit en bestel deze in het juiste formaat. Je vindt bij JYSK fotolijsten in diverse maten zoals: 30x40 cm, 50x70 cm, 60x90 cm 10x15 cm, 13x18 cm, 15x21 cm, 18x24 cm, 21x30 cm, 40x50 cm,  Hang nu de wissellijsten op en geniet iedere dag van jouw mooiste foto's. 

Inlijsten van posters

Heb je een leuke poster gevonden? Of misschien heb jij of één van je kinderen een prachtig schilderij gemaakt dat je wilt inlijsten in een fotolijstje. Met onze fotolijsten kun je de mooiste posters, afbeeldingen en kunstwerken makkelijk inlijsten en een plek in huis geven. Hang de fotokaders aan de muur, plaats ze op een speciale fotoplank of zet ze tegen de muur aan op je sidetable of dressoir. 

Trendy posters met de leukste prints

In al onze fotolijsten bevinden zich hippe prints en afbeeldingen die jouw interieur een boost geven. Match de posters met de kleuren in je interieur en maak een gave fotocollage aan de wand. Onze postercollectie bestaat uit diverse thema's, zoals natuur, inspirerende teksten, grafische prints en sterrenbeelden. Al onze posters zijn al ingelijst, dus je hoeft er alleen maar een mooie plek in huis voor uit te zoeken.