Eettafels in stijlvolle ontwerpen

Richt je keuken, woonkamer of eetkamer met een hippe eettafel van JYSK. We hebben eettafels die geschikt zijn voor twee, vier of zes stoelen. Je vindt bij JYSK standaard rechthoekige eetkamertafels maar ook ronde en ovale eettafels. Kies welk model het beste bij jouw smaak past en combineer jouw tafel met de meest trendy en comfortabele eetkamerstoelen.  Heb je nog meer ruimte nodig? Kies dan voor een uitschuiftafel, een vierkante of ronde tafel die kunt verlengen met een extra blad. Mocht je een keer veel eters krijgen, dan maak je de eetkamertafel in een handomdraai een slag groter. 

Kies een eetkamertafel die bij jou past

De keuken en de eethoek zijn vaak belangrijke plekken in huis. Aan de keukentafel kom je tot een goed gesprek en sluit je met z'n allen tijdens het diner de dag af. Het is daarom belangrijk om een eettafel of keukentafel te kiezen die past in de ruimte en geschikt is qua hoogte. Als je niet wil kiezen voor de standaard vierkante of rechthoekige eetkamertafels, kun je ook een ronde eettafel of een ovale eetkamertafel kopen. Met z'n allen aan een ronde eettafel zitten, zorgt voor een gezellige sfeer en je kunt iedereen goed aankijken. Met een uitschuiftafel creëer je nog meer ruimte doordat je het blad verlengt. 

Match een eettafel met de inrichting van je interieur

Ben jij gek op de Scandinavische woonstijl? Kies dan ook voor een eettafel, keukentafel of wandtafel die bij deze stijl past. We hebben stijlvolle Scandinavische tafels met een modern wit blad en schuine, houten poten als onderstel. Houd jij van een moderne inrichting? Pas je hier je eettafel op aan. Een witte of zwarte, rechthoekige of vierkante eetkamertafel, matcht goed bij jouw moderne woonstijl. Ben je meer het type dat wegdroomt bij een schttig boerderijtje op het plattenland? Kies dan voor een landelijke eettafel. Bijvoorbeeld een ronde eettafel met een klassiek, gekruld onderstel of een houten eettafel met een stoer kruis als poot. 

Laat je door ons adviseren bij de keuze van bijpassende eetkamerstoelen

Vind je het lastig om te bepalen welke eetkamerstoelen goed bij jouw nieuwe eettafel passen? Bekijk dan eens onze voordelige eetkamersets. Wij hebben alvast een combinatie gemaakt van de mooiste tafels en stoelen. Kies voor een kleine vierkante tafel met 2 of 4 stoelen of ga voor een grotere rechthoekige eettafel met 4 of 6 eetkamerstoelen. Heb je nog meer ruimte nodig? Kies dan voor een uitschuiftafel, een vierkante of ronde tafel die kunt verlengen met een extra blad of kies voor een bankje in plaats van stoelen. Mocht je een keer veel eters krijgen, dan maak je de eetkamertafel in een handomdraai een slag groter. Onze eetkamersets shop je altijd extra voordelig met een setprijs. 

Sfeervolle birstrotafels voor in de keuken of serre

Heb je nog ergens een hoekje over in huis? Plaats daar dan een klein en gezellig bistrotafeltje waar je in de ochtend je koffie kunt drinken en je krant kunt lezen. Een kleine klaptafel komt ook van pas in een kleine ruimte. Dit type tafeltje heeft een wandbevestiging en kun je uitklappen wanneer je het tafelblad nodig hebt. Ben je klaar met de tafel? dan klap je deze weer eenvoudig in en heb je er geen last meer van.