Eetkamerstoelen met design en comfort

Ontdek ons ruime assortiment trendy en betaalbare eetkamerstoelen en keukenstoelen. We hebben eettafelstoelen in Scandinavisch design, maar ook eetkamerstoelen met een meer klassieke of moderne look. 
 

Mix en match stoelen voor een speels effect

Je kunt de stijl kiezen die bij jou past en de kleur en het materiaal dat aansluit bij de eettafel. Kies bijvoorbeeld voor witte kuipstoeltjes, een luxe eetstoel met leuningen of een gecapitonneerde eettafelstoel gemaakt van zachte stof met een comfortabele zitting. Het is helemaal trendy om verschillende soorten eetkamerstoelen en keukenstoelen te combineren. Kies bijvoorbeeld voor verschillende modellen eetstoelen, zoals een armstoel, relaxstoel, draaistoel, kuipstoel, sledestoel of een gecapitonneerde stoel. Hiermee krijg je een speels effect en past je eethoek helemaal bij de laatste trends. Bij JYSK hebben we veel stoelen in verschillende kleuren, zoals wit, zwart, blauw, grijs en blauw voor een leuke prijs. Ook kun je kiezen voor verschillende stijlen stoelen, zoals modern, klassiek, Scandinavisch of een designstoel. Ook op zoek naar een nieuwe eettafel? We hebben ook tafels in diverse ontwerpen of ga voor een eetkamerset.

Combineer je eetkamerstoelen met een eetkamerbank

Een eetkamer-trend is het combineren van je eetkamerstoelen met een toffe eetkamerbank. Plaats aan de ene kant van je eettafel 2 of 3 eetkamerstoelen en zet aan de andere kant van de tafel een bank. Het voordeel van een bank is dat er meerdere mensen op plaats kunnen nemen en sommige banken hebben ook nog eens extra opbergruimte. 

Verhoog je zitcomfort met luxe zitkussens

Een aantal eetkamerstoelen in ons assortiment zijn al voorzien van een zacht zitkussentje. Koop jij een stoel zonder zitkussen? Dan kan het prettig zijn om losse zitkussentjes te kopen en zo het zitcomfort van je stoektjes te verhogen. Bekijk hier ons complete assortiment zitkussens voor eetkamerstoelen en eetkamerbanken.