Hippe zitkussens en stoelkussens voor extra comfort

Heb je behoefte aan meer zitcomfort? Met de comfortabele en hippe zitkussens van JYSK, zit iedere stoel lekker. We hebben diverse zitkussentjes voor iedere soort stoel; rond, vierkant en gemaakt van imitatiebont of stof. Onze zitkussens zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, grijs, beige, oranje, groen, bruin en wit. Bovendien vind je bij JYSK stoelkussens voor een lage prijs. Koop je zitkussens hier online of in een van onze winkels bij jou in de buurt.

Zitkussens voor eetkamerstoelen en bankjes

In ons assortiment vind je zitkussens in diverse soorten en maten. Zo verkopen we stoelkussentjes met streepjes-, bloemetjes- of ruitjespatroon, maar ook effen zitkussens gemaakt van zacht velours of katoen. Je kunt onze zitkussentjes gebruiken voor op de eetkamerstoelen, eetbank, halbank of krukjes

Zitkussentjes gemaakt van verschillende materialen

Bedenk van te voren goed welke vulling jouw sierkussens moeten hebben. Zitkussentjes met een vulling van traagschuim bieden extra comfort en passen zich aan aan de vorm van jouw lichaam. In ons assortiment vind je ook veel stoelkussentjes met een polyester vulling die extra dik en zacht zijn. Welk zitkussen je ook kiest, je zit gegarandeerd lekker op een kussen van JYSK.