Een bartafel met barkrukken voor in je keuken

Dineren of borrelen aan een bartafel met barkrukken is erg gezellig en kan makkelijk in jouw eigen huis. Heb je niet heel veel ruimte in huis voor een grote eettafel, dan kan een bartafel met barstoelen uitkomst bieden. Daarnaast is een barmeubel of statafel reuze handig met feestjes of als je vrienden komen borrelen. Zet een paar nootjes en hapjes op bartafel, een paar barkrukken of barstoelen erbij en de borrel is geopend. 

JYSK heeft een groot aanbod bartafels, statafels, barmeubels en barkrukken. Kies de krukken, barstoelen of bartafels die passen bij jouw inrichting en ontdek hoe comfortabel ze zitten.
 

Bartafels en barkrukken voor in de keuken

Is je eetkamer, keuken of woonruimte niet al te groot? Kies dan voor een bartafel met kruk. Een barstoel zit heerlijk en is goed te combineren met één van onze trendy barmeubels.

Heb je geen bartafeltje nodig, omdat je de gelukkige eigenaar bent van een kookeiland? Kies dan één van onze hippe krukjes om aan jouw kookeiland te plaatsen. De zitkrukken van JYSK zijn, hip en comfortabel en zijn makkelijk in hoogte verstelbaar dankzij de gasveer. Dat wordt gezellig borrelen of ontbijten in de keuken met een keukenkruk van JYSK. 

Barstoelen in diverse ontwerpen

Bij JYSK verkopen wij barstoelen in diverse ontwerpen. Ben je op zoek naar een barkruk die in hoogte verstelbaar is of een barkruk met rugleuning? Simpele barkrukken of luxueze barkrukken in de kleuren beige, bruin, grijs, zwart of wit. Barkrukken zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes van 106 cm met rugleuning tot 75 cm zonder rugleuning. Voor ieder huis vind je passende barkrukken bij JYSK.

De perfecte bartafel voor jou

We begrijpen dat het lastig kan zijn de perfecte bartafel te vinden. Gelukkig zijn er diverse soorten en modellen verkrijgbaar, van ronde bartafels tot vierkante bartafels en van eiken blad tot zelfs een glazen blad. Bezoek onze website en ontdek onze ruimte selectie bartafels.