Trendy wandplanken en fotoplanken

Heb je een kaal stuk muur, kom je ruimte tekort voor die paar leuke foto's of wil je een hoekje decoreren met een leuke plank en accessoires?

Bekijk dan eens ons ruime assortiment wandplanken, boekenplanken, fotoplanken en wandkasten. We hebben planken in diverse soorten en maten, passend bij ieder interieur, van een houten wandplank tot een fotoplank in zwart. Je kan een wandplankje ook als fotolijstplank gebruiken om je favoriete foto's in een mooie fotolijst op te tonen of een leuke boekenplank om al je boeken op uit te stallen. Bij JYSK vind je altijd een mooie keukenplank, hangplank, zweefplank of fotoplank tegen een lage prijs. Daarnaast vind je bij JYSK ook de leukste woonaccessoires om op je wandplank te tonen. 

21 artikelen
  21 artikelen

  Wandplanken

  ILBROFotoplank ILBRO 60x8 naturel
  3,-/stuk
  Laagste prijs laatste 30 dagen: 7,- /stuk (-57%)
  Normale verkoopprijs: 7,99 /stuk (-62%)
  ILBROFotoplank ILBRO 90x8 naturel
  4,50/stuk
  Laagste prijs laatste 30 dagen: 8,50 /stuk (-47%)
  Normale verkoopprijs: 9,99 /stuk (-55%)
  KETTINGEWandplank KETTINGE 2 schappen naturel
  8,-/stuk
  Laagste prijs laatste 30 dagen: 13,50 /stuk (-41%)
  Normale verkoopprijs: 13,50 /stuk (-41%)

  Hippe wandplanken voor jouw interieur

  Heb je ergens nog een kaal stuk muur waarvan je niet weet wat je er mee moet? Of heb je een paar leuke fotolijstjes en trendy woonaccessoires die je graag in de spotlight zet? Plaats ze in één van onze hippe zwevenden planken. In ons assortiment vind je verschillende soorten muurplanken met één of meerdere schappen. We hebben ronde wandmeubels met drie schappen, die een leuke tegenhanger zijn van de vierkante vormen in je interieur. Houd je juist van luchtige meubelstukken met lange, slanke lijnen? Kies dan voor één van de muurschappen uit de HEJLSMINDE serie. Ben je gek op asymmetrische vormen? Met onze ILBRO sets koop je een set leuke wandkastjes die je zelf op een speelse manier aan de muur kunt hangen. 

  Ophangsystemen voor je schilderij

  Heb jij een mooi schilderij of fotolijst die je graag op wilt hangen? Je kunt het direct aan de muur hangen, maar je kunt jouw kunstwerk ook op een schilderijplank, tijdschriftenplank of fotoplank plaatsen. Zo'n schilderijenplank staat heel sfeervol en biedt ruimte aan nog meer woonaccessoires. Je kunt jouw nieuwe plankje ook aan de muur bevestigen met stijlvolle plankdragers. Zo wordt jouw fotorichel een echte eyecatcher in huis. Fotoplankjes staan mooi boven je bed, in de woonkamer boven de bank en zelfs in het toilet. 

  Creër je eigen plankenmuur

  Het is een ontzettend leuk idee om je eigen plankenmuur te maken met verschillende planken aan de muur. Kies verschillende planken of juist dezelfde en stal daar allerlei leuke foto's en andere woonaccessoires op uit. Het leuke hiervan is dat je dit eens in de zoveel tijd weer kunt veranderen om de kamer een andere uitstraling te geven.