De leukste wandplanken en fotoplanken

Heb je een kaal stuk muur, kom je ruimte tekort voor die paar leuke kookboeken of wil je een hoekje decoreren met een leuke plank en accessoires?

Bekijk dan eens ons ruime assortiment wandplanken, boekenplanken en wandkasten. We hebben planken in diverse soorten en maten, passend bij ieder interieur. Je kan een wandplankje ook als fotolijstplank gebruiken om je favoriete foto's in een mooie fotolijst op te tonen. Bij JYSK vind je altijd een mooie keukenplank, hangplank, zweefplank of fotoplank tegen een lage prijs. Daarnaast vind je bij JYSK ook de leukste woonaccessoires om op je wandplank te tonen. 

Hippe wandplanken voor jouw interieur

Heb je ergens nog een kaal stuk muur waarvan je niet weet wat je er mee moet? Of heb je een paar leuke fotolijstjes en trendy woonaccessoires die je graag in de spotlight zet? Plaats ze in één van onze hippe wandplankjes. In ons assortiment vind je verschillende soorten muurplanken met één of meerdere schappen. We hebben ronde wandmeubels met drie schappen, die een leuke tegenhanger zijn van de vierkante vormen in je interieur. Houd je juist van luchtige meubelstukken met lange, slanke lijnen? Kies dan voor één van de muurschappen uit de HEJLSMINDE serie. Ben je gek op asymmetrische vormen? Met onze ILBRO sets koop je een set leuke wandkastjes die je zelf op een speelse manier aan de muur kunt hangen. 

Ophangsystemen voor je schilderij

Heb jij een mooi schilderij of fotolijst die je graag op wilt hangen? Je kunt het direct aan de muur hangen, maar je kunt jouw kunstwerk ook op een schilderijplank, tijdschriftenplank of fotoplank plaatsen. Zo'n schilderijenplank staat heel sfeervol en biedt ruimte aan nog meer woonaccessoires. Je kunt jouw nieuwe plankje ook aan de muur bevestigen met stijlvolle plankdragers. Zo wordt jouw fotorichel een echte eyecatcher in huis. Fotoplankjes staan mooi boven je bed, in de woonkamer boven de bank en zelfs in het toilet.