Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Drie verschillende soorten thuiskantoren en bureaustoelen

Kies het juiste bureau voor jouw thuiswerkplek

Welk bureau is het meest geschikt voor jouw thuiswerkplek? Het antwoord hangt af van verschillende factoren, zoals de beschikbare ruimte, waarvoor je het bureau gaat gebruiken en van welke stijl je houdt. In deze blog laten we jou enkele van de verschillende opties bij JYSK zien.

Afmetingen van het bureau

Bedenk allereerst welke afmeting het bureau moet hebben. Gebruik je het bureau voor werk en heb je ruimte nodig voor een monitor, muis en toetsenbord, dan moet het bureau zo diep mogelijk zijn, in ieder geval niet minder dan 60 cm. Als je meer dan één monitor hebt, houd dan ook rekening met de breedte van het bureau. Met twee monitoren heb je een bureau nodig dat minimaal 140 cm breed is.

Tenslotte is er nog de hoogte van het bureau. De meeste bureaus zijn ongeveer 75 cm hoog, maar als je het fijn vindt om af en toe staand te kunnen werken, dan is een verstelbaar bureau een goede keuze. We hebben twee verstelbare bureaus in ons assortiment, beide verkrijgbaar in zowel zwart als wit: SLANGERUP en STAVANGER. SLANGERUP heeft een maximale hoogte van 119 cm, STAVANGER een maximale hoogte heeft van 85 cm.

In hoogte verstelbaar bureau en een bureau in een thuiskantoor


Bureau met opbergruimte

Wanneer je op zoek bent naar kantoormeubelen voor thuis, is het altijd een goed idee om meubelen met opbergoplossingen te overwegen. Bureau STEGE heeft bijvoorbeeld twee lades. Ideaal om de laptop, de muis, een kladblok of andere werkgerelateerde spullen in op te bergen. 
 

Klein wit bureau met lades en een witte bureaustoel tegen een donkere muur


Andere bureaus hebben een plank onder het tafelblad en sommige hebben een combinatie van een plank met een lade, zoals bureau TRAPPEDAL.
 

Klein bureau met opbergruimte en een lade voor een raam


Een bureau met een ladekast aan de zijkant kan ook handig zijn. Je hebt dan meer opbergruimte. Kies in dat geval bijvoorbeeld voor bureau BILLUND
 

Bureau met een ladekast en een lade
BILLUNDBureau BILLUND 53x120 wit/eiken
90,-/stuk
139,- /stuk
Laagste prijs laatste 30 dagen: 90,- /stuk
Normale verkoopprijs: 139,- /stuk (-35%)


Eenvoudige bureaus

Houd jij van een eenvoudige look voor je thuiswerkplek en heb je niet zoveel ruimte nodig voor opslag, dan kun je ook gaan voor een eenvoudig, maar elegant bureau. Bureau AABENRAA is een voorbeeld van een simpel, maar stijlvol bureau. 

Bekijk alle bureaus
 

Bureau met zwarte metalen poten en een grijze bureaustoel


Een andere optie is bureau VANDBORG. Dit bureau is iets breder en dieper dan AABENRAA, maar toch met een zeer elegante uitstraling.
 

Bureau en een bureaustoel voor een grijze wand


Gamebureau

Houd jij van gamen? Of is één van je kinderen misschien een fanatiek gamer? Dan is een gamebureau zoals LANGHOLM een ideale keuze. Naast de kenmerken van het computerbureau ziet het er cool uit met ingebouwde LED-verlichting. Met de bekerhouder verklein je het risico dat er drinken over de elektrische apparatuur valt. 
 

Gamebureau met LED lampjes en een bekerhouder

Ontdek meer

In de spotlight: LIMFJORDEN

In de spotlight: LIMFJORDEN

Style je thuiswerkplek met een klein budget

Style je thuiswerkplek met een klein budget

Gamestoel met LED verlichting

Gamestoel met LED verlichting

Zo organiseer je je thuiswerkplek

Zo organiseer je je thuiswerkplek