Mooie kunstplanten en kunstbloemen om je interieur mee te decoreren

Planten passen helemaal in de woontrends van nu. Het lijkt wel hoe meer groen, hoe beter. Als je geen groene vingers hebt, kun je met kunstplanten en nepbloemen ook een groene woonkamer creëren.

Bij JYSK hebben we een ruim assortiment voordelige kunsthangplanten en kunstbloemen. Onze kunstbloemen zijn verkrijgbaar in de kleuren oranje, paars, roze, bruin, beige of naturel. Zet een bosje bloemen in een mooie vaas of een hippe bananenplant in een leuke bloempot. Volg jij graag de laatste trends? Kies dan voor een pannenkoekplant, monstera of varen als nepplant voor in je woonkamer. 

Voor meer inspiratie op het gebied van kunstplanten kun je naast onze online shop ook een kijkje nemen in een van onze winkels bij jou in de buurt.

31 artikelen
  31 artikelen

  Kunstplanten

  Kunstbloem RAGNAR H55cm orchidee
  2,-/stuk
  3,99 /stuk
  50% korting
  Alleen winkel
  Kunstbloem AGNER H90cm roze
  3,-/stuk
  5,50 /stuk
  45% korting
  Alleen winkel
  Kunstbloem SJUR H75cm roze
  3,50/stuk
  6,99 /stuk
  50% korting
  Zolang de voorraad strekt
  Alleen winkel
  Kunstplant THEO H70cm paars
  11,50/stuk
  22,99 /stuk
  50% korting
  Alleen winkel

  De mooiste kunstbloemen voor iedere ruimte

  Houd je van groen in huis, maar vind je het te veel gedoe om echte bloemen en planten te onderhouden? Kies dan voor kunstbloemen en nepplanten om jouw interieur mee op te vrolijken. Juist op plekken waar weinig zonlicht komt, komen namaakplanten goed van pas. Hang een kunsthangplant in een donkere hoek of zet nepbloemen in de badkamer of toilet. Zo creëer je met kunstplanten als decoratie ook in deze ruimtes een mooie sfeer.

  Heb je een mooie vaas die je graag wilt laten zien op je dressoir? Vul 'm met droogbloemen, pluimen of decoratietakken en creëer een fijne sfeer in je woonkamer.