Trendy kandelaars voor een sfeervolle inrichting

Geef sfeer aan je woonkamer met prachtige kandelaars of waxinelichtouders van JYSK. We hebben diverse kandelaars voor smalle, dinerkaarsen of kleine kaarsenhouders voor waxinelichtjes. Ons assortiment kandelaars bestaat uit diverse soorten en maten, gemaakt van glas, keramiek en metaal. Pas de kaarsenhouder aan op jouw interieur, zoals een moderne kandelaar in een strak, Scandinavisch interieur of een kandelaar met veel detail in een romantisch interieur. Krijg hier online inspiratie of vind je kandelaar in een van onze winkels bij jou in de buurt.

Dineren bij kaarslicht

Maak het extra gezellig aan tafel met een mooie kandelaar van JYSK. Beschik je over een ruime eettafel in je woonkamer of eetkamer? Kies dan voor een klassieke en stijlvolle vijfarmige kandelaar. Dit type tafelkandelaar staat heel sjiek en geeft een romantische sfeer aan je eettafel. 

Houd jij meer van een kleine, subtiele waxinelichthouder? In ons assortiment vind je diverse theelichthoudertjes en waxinehouders, waar je een schattig theelichtje in kunt doen.