Luxe en ergonomische bureaustoelen van JYSK

Een comfortabele bureastoel is een absolute must als je lang achter je bureau zit. Kies voor een ergonomisch bureaustoel voor maximale ondersteuning van je lichaam. Ergonomisch comfort is bij de keuze van je bureaustoel van groot belang. JYSK heeft een breed assortiment bureaustoelen die bijvoorbeeld verstelbaar zijn en de rug optimaal ondersteunen. Je kunt kiezen voor de klassieke, zwarte lederlook bureaustoel, maar in ons assortiment vind je ook moderne bureaustoelen gemaakt van stof en in diverse kleuren. 

Vind jij het ook belangrijk om na het werken even te ontspannen? JYSK heeft ook een breed assortiment gamestoelen waarin de gamer uren comfortabel kan gamen. 

  Bureaustoelen - BASIC

  ?
  Bureaustoel JONSTRUP cognac/chroom
  55,-/stuk
  69,99 /stuk
  21% korting
  basic
  Bureaustoel RUNGSTED grijs
  60,-/stuk
  AANBIEDING
  basic
  Online Only

  Bureaustoelen - PLUS

  ?
  Bureaustoel ABILDHOLT d.grijs/chroom
  50,-/stuk
  79,99 /stuk
  37% korting
  plus
  Bureaustoel DALMOSE zwart
  65,-/stuk
  89,99 /stuk
  28% korting
  plus
  Online Only
  Bureaustoel BILLUM zwart
  65,-/stuk
  99,- /stuk
  34% korting
  plus
  Bureaustoel SUNDS zwart
  119,-/stuk
  plus
  Online Only
  Bureaustoel SKODSBORG grijs
  119,-/stuk
  plus
  Online Only
  Bureaustoel KOKKEDAL grijs/wit
  65,-/stuk
  119,- /stuk
  45% korting
  plus
  Bureaustoel LYSEKIL grijs
  110,-/stuk
  AANBIEDING
  plus
  Online Only
  Bureaustoel HVIDOVRE eiken/zwart
  100,-/stuk
  139,- /stuk
  28% korting
  plus
  Online Only

  Bureaustoelen - GOLD

  ?

  Verstelbare stoel voor achter je bureau

  We brengen vaak meerdere uren per dag door achter een bureau. Daarom is het belangrijk om kantoormeubelen van goede kwaliteit te kiezen. Vooral een goede bureaustoel is belangrijk, omdat de juiste zithouding nekpijn en rugklachten helpt voorkomen.

  Bij JYSK vind je een ruim assortiment bureaustoelen in diverse designs en prijsklassen. Wij hebben alles in huis: van strakke bureaustoelen met wieltjes die een modern tintje aan jouw thuiswerkplek geven, tot geavanceerde, ergonomische modellen waarbij de hoogte, zithouding, armleuning en rugleuning verstelbaar zijn voor een perfecte ondersteuning. Of misschien wil je onze bureaustoelen met traagschuim uitproberen. Het traagschuim past zich aan de vorm van jouw lichaam aan en werkt hierdoor drukverlagend.

  Om de juiste bureaustoel te kiezen, is het belangrijk om te bedenken hoeveel tijd je thuis aan jouw bureau doorbrengt. Als je regelmatig thuis werkt, moet je van ergonomisch comfort een prioriteit maken.

  Bescherm de vloer onder je bureaustoel

  De meeste bureaustoelen hebben wieltjes, zodat je gemakkelijk heen en weer kunt rijden tijdens het werken. Ter bescherming van je vloer is het daarom slim om een vloerbeschermer of grondplaat onder de stoel te leggen. Bij JYSK kun je diverse vloermatten kopen die je vloer of tapijt beschermen.