Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
3 verschillende inrichtingen voor jouw thuiswerkplek

3 x een mooie thuiswerkplek

Anno 2020 werken we meer thuis dan ooit en wordt dit waarschijnlijk ook de toekomst. Een goede thuiswerkplek is dus onmisbaar! Voor sommigen is het creëren van een fijne thuiswerkplek best een uitdaging. Heb je een lege ruimte waar je een kantoor van kunt maken of zet je een bureau neer in een hoek van de woonkamer? Hoe richt je jouw thuiswerkplek op een betaalbare manier in en wat heb je allemaal nodig? Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij drie verschillende thuiswerkplekken voor je verzameld om inspiratie op te doen.

Werken vanuit huis heeft zowel voordelen als nadelen. Volgens onze inkoper, Rikke Høst Moustgaard, is flexibiliteit heel belangrijk. ‘Een thuiswerkplek moet zowel comfortabel als functioneel zijn. Je moet er tenslotte de hele dag werken, zonder dat je oncomfortabel zit. Een goede stoel en een goed bureau zijn dan ook van groot belang,’ vertelt ze.

Laat je inspireren voor jouw eigen thuiswerplek! 

1: Een in hoogte verstelbaar bureau

Home office with height adjustable desk and gaming chair


Net zoals op kantoor, is thuis een goede werkhouding ook van belang. Een goede werkhouding begint met het juiste bureau en een goede bureaustoel. Gamestoel NIBE biedt goede ondersteuning aan zowel je nek als aan je rug en zit comfortabel. In hoogte verstelbaar bureau SLANGERUP geeft de mogelijkheid om tijdens je werktijd te veranderen van positie. Je hoeft niet langer meer alleen zittend te werken, je kunt het afwisselen met staand werken. Het is ongezond om uren achter elkaar te zitten. Met een verstelbaar bureau heb je de mogelijk om gedurende de dag te wisselen van positie.   

2: Gamebureau LANGHOLM

Home office with gaming computer desk and computer gaming chair


Wie weten er het best hoe je voor lange tijd gefocust kan blijven achter je computer? Juist ja, gamers! Gamebureau LANGHOLM heeft een beker- en koptelefoonhouder, hiermee houd je je bureau overzichtelijk en opgeruimd gedurende de dag. Daarnaast voorkomt het ook dat je je koffie per ongeluk omstoot over je werkspullen. Met een opgeruimd bureau blijf jij de hele gefocust op je werk.  

3: Kleine werkplekken voor grote ideeën  

Home office with office desk and office chair


Als je in een klein huis of appartement woont, lijkt het bijna onmogelijk om een comfortabele thuiswerkplek te creëren. Maar niets is minder waar! Bureau HERLEV met lade unit HERLEV past in elke ruimte, hoe klein de kamer ook is. Maak van je huis een productieve thuiswerkplek, een plek waar je je creativiteit kwijt kunt en waar nieuwe ideeën ontstaan. Ga voor een simpele bureaustoel en je bent klaar om thuis te werken!

Bekijk ons assortiment voor kantoor

Ontdek hier meer artikelen voor bij jouw thuiswerkplek


Welke thuiswerkplek vind jij het mooist? Laat het ons weten in een reactie onder deze blog. 

Ontdek meer

In de spotlight: LIMFJORDEN

In de spotlight: LIMFJORDEN

Style je thuiswerkplek met een klein budget

Style je thuiswerkplek met een klein budget

Gamestoel met LED verlichting

Gamestoel met LED verlichting

Zo organiseer je je thuiswerkplek

Zo organiseer je je thuiswerkplek