Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Thuiswerkplek met een wandplank met accessoires

Style je thuiswerkplek met een klein budget

Datum:

Categorie: Kantoor

Tags: Kantoor, Thuiswerken

Vanwege corona werken we allemaal veel thuis. Dus een overzichtelijke en comfortabele thuiswerkplek is wel zo fijn! In dit blog laten we je zien hoe je jouw thuiswerkplek kunt stylen en organiseren met een klein budget. Met wat planken, manden en dozen houd je de ruimte netjes en overzichtelijk. Wil je wat sfeer en gezelligheid toevoegen rondom je thuiswerkplek? Kies dan voor planten, accessoires en misschien wel een schapenvacht.


Praktische én creatieve opbergoplossingen

De opbergmogelijkheden voor je thuiswerkkantoor hoeven niet saai te zijn! In opbergbox AKITA kun je verschillende artikelen kwijt, zoals inpakpapier en andere kantoorartikelen. Je kunt de opbergemmer ook gebruiken als prullenbak. Door de bijbehorende deksel op de box te plaatsen, houd je een schone en nette uitstraling.

Storage bucket with lid and a trolley with wheels


Je herkent het vast wel, overal op je bureau of in lades liggen kleine spullen rondgeslingerd, zoals paperclips. Berg dit soort kleine artikelen op in een leuke voorraadpot. Kies bijvoorbeeld voor de groene voorraadpot TOMAS van steengoed. 

Tip: heb je geen vaste thuiswerkplek of werk je vaak op verschillende plekken in huis? Het is niet handig om iedere keer al je spullen te moeten verplaatsen. Bewaar je werkspullen in dat geval op een trolley met wieltjes. Als je wisselt van werkplek, kun je in één keer al je belangrijke spullen meenemen.

Asymmetrical bookcase with wicker storage boxes


Een boekenkast is niet alleen handig voor het opbergen van je boeken, maar je kunt er ook verschillende accessoires en spullen in kwijt. Onze asymmetrische boekenkast TRAPPEDAL is in twee verschillende formaten beschikbaar en heeft een industriële en moderne uitstraling. Daarnaast biedt de boekenkast voldoende ruimte voor jouw boeken, accessoires en hobbyspullen.

Door je spullen in rechte lijnen te plaatsen, creëer je een opgeruimde en overzichtelijke uitstraling.

Een persoonlijke touch

Glass tray with artificial plant and other décor


Verzamel je favoriete souvenirs en kleine accessoires op een klein dienblad of in een doosje. Wanneer je jouw favorieten op deze manier bij elkaar legt, hoeven ze niet per se bij elkaar te passen. Zodra je ze op een dienblad legt, zien ze er automatisch uit alsof ze bij elkaar horen. Zo geef je een persoonlijk, maar overzichtelijk tintje aan je thuiswerkplek.  

Tips voor een productieve thuiswerkdag

Wat zijn jouw tips voor een overzichtelijke thuiswerkplek? Deel ze met ons in de reacties!

Bekij ook onze blogs over het organiseren van je slaapkamer en het decoreren van je badkamer met een klein budget