Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Thuiswerkplek met een wandplank met accessoires

Style je thuiswerkplek met een klein budget

Is het tijd om jouw thuiswerkplek een upgrade te geven? In deze blog vind je de inspiratie die je nodig hebt bij het creëren van een net en presenteerbaar kantoor. Een paar wandplanken, manden en dozen kunnen het verschil al maken en als je planten, decoratie en een schapenvacht plaats krijg je een extra gezellig gevoel.

Houten wandplank met ingebouwde flexibiliteit

Wooden wall shelf with tealight holder, a mug with pencils and other décor

De wandplank KETTINGE is gemaakt van massief en is flexibel en praktisch. De wandplank heeft 6 schappen die je naar eigen wens kunt plaatsen waardoor de opties oneindig zijn. Zowel jouw essentiële items als must-haves kunnen op de wandplank worden geplaatst. 

Tip: Maak van de nood een deugd en bewaar je pennen in een mooie mok.

A mug with pencils on a wall shelf

Praktische opbergoplossing voor jouw thuiswerkplek

Opbergoplossingen voor jouw thuiswerkplek hoeven niet saai te zijn. De kleine opbergemmer AKITA is een praktische manier om jouw inpakpapier en andere items met rare vormen in op te bergen. Je kunt het ook gebruiken als prullenbak en de deksel erop plaatsen als je wilt dat je kantoor extra opgeruimd lijkt. 

Storage bucket with lid and a trolley with wheels

Gebruik een decoratieve voorraadpot zoals TOMAS in groen steengoed om paperclips en andere kleine voorwerpen in te bewaren die anders over het bureau (of de vloer) verspreid belanden.

Tip: Als je bepaalde voorwerpen altijd bij de hand wilt hebben, bewaar ze dan in een karretje met wieltjes, zodat je het gemakkelijk kunt verplaatsen.

Asymmetrical bookcase with wicker storage boxes

Een boekenkast is onmisbaar voor zowel je boeken, je hobbyspullen als je decoratieve snuisterijen. De asymmetrische boekenkast TRAPPEDAL is er in twee maten en heeft een interessante, dynamische uitstraling en ruimte voor zowel boeken, breiwerk als souvenirs.  

Tip: Je spullen in rechte lijnen op de planken rangschikken zorgt voor een opgeruimde en overzichtelijke uitstraling.

Glass tray with artificial plant and other décor


Het verzamelen van je snuisterijen, decoratieve voorwerpen en souvenirs op een klein dienblad of in een doos maakt een wereld van verschil. Als je de verschillende persoonlijke favorieten zo rangschikt, hoeven ze niet per se bij elkaar te passen. Zodra je ze op een dienblad zet, zien ze er vanzelf uit alsof ze bij elkaar horen.

Meer tips voor het restylen van je badkamer en slaapkamer.

Ontdek meer

In de spotlight: LIMFJORDEN

In de spotlight: LIMFJORDEN

Gamestoel met LED verlichting

Gamestoel met LED verlichting

Zo organiseer je je thuiswerkplek

Zo organiseer je je thuiswerkplek

Kies het juiste bureau voor jouw thuiswerkplek

Kies het juiste bureau voor jouw thuiswerkplek