Zachte schapenvachtjes voor een warm interieur

Het decoreren van je woonkamer met een zachte schapenvacht is helemaal in. Drapeer een vachtje over je bank of gebruik deze als vloerkleed naast je bed, zodat je nooit direct op die koude vloer stapt.
JYSK heeft imitatie schapenvachten in diverse kleuren die je bijna niet van echt kunt onderscheiden. Zo hebben onze schapenvachten de kleuren lichtbruin, roze, grijs en wit.

Naast de schattige, zachte kunstschapenvachten, vind je in ons assortiment ook een echte lamshuid in de kleur creme. 

Koop je schapenvacht hier online of in een van onze winkels bij jou in de buurt.

Decoreer je huis met een schapenvacht

Een dierenhuid is een mooie accessoire in je huis. Je kunt het bijvoorbeeld over een houten stoel draperen of op een prominente plek in huis aan de muur hangen. Een dierenhuid is een natuurproduct en kan als tegenhanger dienen van synthetische materialen in huis. Daarnaast is het een aanvulling op andere natuurlijke materialen in huis, zoals houten meubelen. JYSK verkoopt huiden van imitatiebont en van lamshuid.

Het is een kwestie van smaak welke type huid jouw voorkeur heeft. Bedenk hoe je de huid wilt gebruiken en welk type bij jouw smaak past. Alle JYSK dierenhuiden zijn bedoeld voor decoratief gebruik. De huiden die bij JYSK te koop zijn, zijn bijproducten van geslachte dieren, dieren die al geslacht zouden worden. Met andere woorden, geen enkel dier is geslacht speciaal voor de huid. De huiden ondergaan een bewerkingsproces waarbij geen gebruik wordt gemaakt van schadelijke materialen.