Leuke manden en dozen om jouw spullen in op te bergen

JYSK heeft een breed assortiment opbergmanden, rieten manden, hippe kratjes, dozen, draadmanden, rolbakken, opbergdozen en opbergboxen.

Berg kleding, speelgoed of andere spullen eenvoudig op in onze afsluitbare opbergboxen of rolbakken, leg je tijdschriften in een stijlvolle draadmand of gebruik een trendy rieten mand als bloempot voor je planten. We hebben altijd een goede aanbieding op manden, dozen en opbergboxen.

Opruimen wordt makkelijk met de trendy opbergmanden en opbergboxen van JYSK

Heb jij ook veel spullen die altijd in het zicht liggen waardoor je kamer rommelig wordt? In dat geval ligt de oplossing voor je probleem in praktische opbergsystemen. Bij JYSK vind je een ruime keuze aan opbergmanden, opbergboxen en bakken waarmee je orde schept en jouw woonkamer optimaal benut. Enkele van de producten die je bij JYSK vindt, zijn rieten manden, plastic boxen met deksel en wieltjes, opbergboxen voor onder het bed, draadmanden, speelgoedmanden, tijdschriftenhouders en wasmanden.

Met praktische opbergoplossingen kun je jouw huis niet alleen netjes houden: je kunt je huis er ook mee inrichten en een persoonlijk tintje geven. Daarom heeft JYSK manden, opbergboxen en -bakken in uiteenlopende maten, designs en materialen. Of je nu op zoek bent naar praktische plastic boxen of speelgoedmanden voor de kinderkamer, moderne rieten manden voor de woonkamer of een mooie opbergbox voor onder het bed, bij JYSK vind je gegarandeerd een oplossing die aansluit bij jouw behoeften en smaak. 

Manden en dozen voor in de kast

Heb je een leuke vitrinekast, open sidetable, mandenkast of een vakkenkast in de woonkamer staan? Om ervoor te zorgen dat het geen rommeltje in de kast wordt, kan het fijn zijn om een lademand, kastmand of een rietenopbergmand te gebruiken om spullen mee in de kast op te bergen. Met een tjdschriftenmand berg je jouw favoriete tijdschriften Yemakkelijk op en met een paar dezelfde opbergmandjes blijft de uistraling van de kast sereen. Als je over veel boeken beschikt en je hebt ruimte onder je kast, dan kun je ook een paar hippe lectuurmanden of een krantenmand onder de kast plaatsen.

Leuke mandjes voor in de keuken

Keukenmandjes komen ook altijd van pas in de keuken voor het opbergen van kruidenpotjes, kruidenplantjes en kookboeken. Ook kun je in de vensterbank in de keuken gezellige vensterbankmanden zetten met plantjes erin. Keukenmanden kun je op de keuken plaatsen, maar ook gebruiken achter de gesloten deuren voor het opbergen van keukenntextiel of kruiden. Wil je jouw keuken graag opleuken met hangmanden? Dit type mandjes doet het goed als plantenmand en staat heel sfeervol boven jouw aanrecht. Hang deze bloemenmand aan het plafond en zet je mooiste kruidenplantjes erin.