In hoogte verstelbare bureaus voor jou

Flexibiliteit en gezondheid worden steeds belangrijker, ook tijdens het (thuis)werken. In hoogte verstelbaar bureau is de nieuwe standaard. Een verstelbaar bureau biedt niet alleen comfort maar kan ook effect hebben op je productiviteit. Ga voor ergonomisch comfort met een in hoogte verstelbaar bureau van JYSK. Bij JYSK vind je in hoogte verstelbare bureaus voor je thuiswerkplek, thuiskantoor of kantoor in de kleuren zwart en wit en in de afmetingen 70x40, 60x120, 70x140, 80x160 en 70x130 cm.

In hoogte verstelbaar bureau voor meer productiviteit

Onderzoek heeft aangetoond dat in hoogte verstelbare bureaus de productiviteit kunnen verhogen. Het afwisselen tussen zitten en staan gedurende de werkdag kan de alertheid en concentratie verbeteren. Bovendien kan het verminderen van pijn en ongemak je focus op taken maximaliseren. Een bureaublad op de juiste hoogte kan het gemakkelijker maken om documenten te lezen, schermen te bekijken en notities te maken.

Aanpasbaar aan verschillende werkomgevingen

In hoogte verstelbare bureaus zijn geschikt voor verschillende werkplekken, of je nu thuis werkt, in een kantoor of een flexibele co-werkplek. Ze zijn vaak compact en stijlvol ontworpen, waardoor ze naadloos in elke omgeving passen. Bovendien kunnen ze eenvoudig worden aangepast aan verschillende gebruikers, wat ze ideaal maakt voor gedeelde werkplekken.

Ergonomisch comfort

In hoogte verstelbare bureaus stellen je in staat om de hoogte van je werkoppervlak aan te passen aan je lichaamslengte en werkstijl. Dit zorgt voor een ergonomische werkhouding, waardoor de kans op rug-, nek- en schouderklachten aanzienlijk wordt verminderd. Door ergonomisch te werken, kun je langer en comfortabeler werken zonder de negatieve gevolgen van langdurig zitten.