Een hoofdbord maakt je bed het middelpunt van de slaapkamer

Toe aan een nieuwe inrichting in je slaapkamer zonder dat je een heel nieuw bed moet kopen? Je kunt je slaapkamer een hele andere uitstraling geven met een nieuw hoofdbord voor aan je bed of boxspring. Een hoofdbord heeft een luxe uitstraling en maakt je bed het middelpunt van de kamer. Daarnaast is het prettig om tegen een hoofdbord aan te zitten wanneer je TV kijkt of een boek wilt lezen in bed. Op een extra breed hoofdbord kun je zelfs je leesboek of je mobiele telefoon neerleggen, handig toch?

JYSK heeft hoofdborden in verschillende uitvoeringen, gemaakt van schuim met een zachte, stoffen bekleding. De meeste hoofdborden worden ofwel aan het bed zelf of aan de muur achter het bed gemonteerd.

Geef je bed een persoonlijk tintje met een hoofdbord

Een nieuw hoofdeinde kan je bed in een oogopslag een andere uitstraling geven. Bij JYSK bieden wij verschillende hoofdborden in verschillende kleuren en stoffen aan. Als je van klassiek houdt, hebben wij gecapitonneerde hoofdborden in lichte en donkere kleuren. Houd je meer van strak en modern? Ga dan voor een simpel strak hoofdbord. De hoofdborden zijn verkrijgbaar in lichte kleuren zoals zand en lichtgrijs, of in donkere kleuren zoals blauw, donker grijs en zwart. Kies een hoofdbord in dezelfde kleur als je bed of boxspring, dit geeft eenheid en rust in de kamer.    

Een hoofdbord, niet alleen mooi, maar ook praktisch

Naast het feit dat een hoofdbord een mooie toevoeging is aan je bed of boxspring, is het ook een praktische toevoeging. Het kan voorkomen dat ’s nachts je kussens van het bedden vallen en het geeft een gezellig gevoel in de slaapkamer. Daarnaast is een hoofdbord erg praktisch voor mensen die graag in bed werken, lezen of televisie kijken. Het hoofdbord is een comfortabele rugleuning voor als je rechtop wilt zitten. Verder beschermt een hoofdbord je achterwand tegen eventuele slijtage, bijvoorbeeld door je kussen of door vettig haar. Lees hier meer voordelen van een hoofdbord.  

Verschillende soorten hoofdborden 

Aan het hoofdeinde van jouw bed, kun je een stijlvol hoofdbord plaatsen. Naast dat het er mooi uitziet en je slaapkamer een upgrade geeft, beschermt het ook je muur.

Bij JYSK hebben we diverse soorten hoofdborden:

  • zachte, gecapitonneerde hoofdborden
  • gladde, gestoffeerde hoofdborden  
  • gestoffeerde hoofdborden met stiksels 

Kies het hoofdbord dat bij de boxspring van jouw keuze past. Bij JYSK hebben we voor ieder type boxspring een bijpassend hoofdbord.