Bedspreien - Luxe in de slaapkamer

Een bedsprei is een mooie aanwinst voor jouw slaapkamer. Met een sprei zorg je voor een meer luxe en rustgevende uitstraling en je bed ziet er netjes en opgeruimd uit.

Naast dat bedspreien er mooi uit zien, zijn ze zeker ook functioneel. Een beddensprei zorgt er namelijk voor dat je bed, dekbedovertrek en kussens beschermt worden, bijvoorbeeld tegen zonlicht of stof. Ook kunnen spreien zorgen voor extra warmte tijdens koude nachten. Met een bedsprei heb je een stok achter de deur om je bed op te maken, want je legt een sprei niet over een rommelig bergje dekens en kussens.

Wij hebben een ruim assortiment bedspreien, in verschillende maten, printjes en kleuren zoals grijs, blauw, beige, groen en roze. Kies een sprei die bij de uitstraling van jouw slaapkamer past. Geef je kamer het chique hotelkamer gevoel door veel kussens en plaids toe te voegen.

Multifunctionele bedspreien

Bedspreien helpen mee om je slaapkamer netjes en geordend te houden en ze beschermen bovendien jouw dekbed en kussens overdag tegen stof, zonlicht en eventuele huisdieren. Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien. Door het gebruik van een bedsprei geef je jouw slaapkamer eenvoudig een nieuwe look. Bij JYSK hebben we beddenspreien in meerdere kleuren, zoals grijs, blauw, beige en roze. Of je nou houdt van de romantische, Scandinavische of minimalistische stijl, voor iedereen hebben wij een geschikte sprei.

Exclusief hotelgevoel met een sprei

Naast het feit dat een bedsprei je dekbed en kussen beschermt, geeft een bedsprei een luxueus gevoel. Door een bedsprei over je bed te draperen, creëer je binnen een handomdraai een deluxe hotelsfeer in je slaapkamer. Om dat exclusieve gevoel te creëren, hoeft de bedsprei niet duur te zijn. Kies een mooi exemplaar dat past bij jouw slaapkamer, voeg wat mooie, trendy sierkussens toe en klaar is je slaapkamer. Met een bedsprei ziet je bed er altijd mooi en netjes uit.

Lucht je bed voordat je het opmaakt

Ieder mens verliest ’s nachts vocht, voornamelijk door het zweten. Het is dan ook belangrijk dat je bed en matras eerst kunnen drogen voordat je het opmaakt. Huisstofmijt nestelt zich graag op warme en vochtige plekken. In plaats van ’s ochtends gelijk je beddengoed op het bed te leggen, is het beter om het eerst even te laten luchten en pas op te maken vlak voordat je weg gaat. Schud het dekbed en de kussens weer lekker op, leg het netjes neer, en met de bedsprei eroverheen is je bed weer klaar voor de volgende nacht.