Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Blauwe bedsprei met patroon van JYSK
Beige bedsprei met patroon van JYSK
Grijze bedsprei met patroon van JYSK

Bedspreien

Beddenspreien beschermen dekbedden en kussens

Beddenspreien helpen mee om je slaapkamer netjes te houden en beschermen jouw dekbedden en kussens overdag tegen stof. Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien. Bij JYSK hebben we beddenspreien in meerdere kleuren, stoffen en kwaliteiten, zodat je precies de juiste sprei kunt vinden.

Je kunt ook overwegen om meerdere beddenspreien te kopen, zodat je ze een paar keer per jaar kunt wisselen en je huis in een handomdraai kunt opfrissen.

Als je in een klein eenkamerappartement woont, staat jouw bed vaak vol in het zicht als een onderdeel van de kamer. Met wat creativiteit kun je het bed ook overdag als een meubelstuk gebruiken. Dat is bijvoorbeeld heel goed te doen met behulp van een beddensprei en grote kussens. Een beddensprei kan ook een goede oplossing voor kinderkamers zijn, waar bedden overdag ook vaak als meubelstuk worden gebruikt.

Als je 's ochtends jouw bed opmaakt, is het beter om nog een paar uur te wachten met een sprei op jouw dekbed te leggen. Zo kan het vocht verdampen en houdt het dekbed langer zijn vorm. 

ONTVANG €5 KORTING OP JE VOLGENDE WINKELAANKOOP*

Visa Mastercard