Trendy kussenslopen

Ben je toe aan een nieuwe inrichting in je slaapkamer, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Met nieuwe kussenslopen en een nieuw dekbedovertrek geef je jouw slaapkamer een geheel andere uitstraling. Wil je een luxe uitstraling geven aan je slaapkamer? Kies dan voor satijnen kussenslopen. Verder biedt JYSK ook kussenslopen van katoen en percal katoen. Als je ’s nachts veel transpireert, zijn kussenhoezen van dit materiaal ideaal. De stof ademt en is vocht absorberend.

Wij verkopen kussenslopen in verschillende maten. Het is bij het kopen van een kussenhoes belangrijk om te letten op de lengte en breedte van het kussen, maar ook op de hoogte. Koop een kussensloop dat goed past om jouw kussen.

Kussenslopen voor in elke slaapkamer

Ben je uitgekeken op de inrichting van je slaapkamer en wil je weer een keer iets nieuws? Met nieuwe kussenslopen verander je snel en goedkoop de uitstraling van je slaapkamer. Houd je van rust en natuurlijke kleuren? Dan zijn witte of licht grijze kussenhoezen misschien iets voor jou. Als je meer van donkere kleuren houdt, biedt JYSK kussenslopen in de kleuren blauw, donker grijs en zwart.

Vergeet niet om je kussenslopen af te stemmen op de kleur van je dekbedovertrek en hoeslaken. Zo creëer je rust en eenheid in je slaapkamer. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een geheel andere kleur kussenslopen te kiezen dan je dekbedovertrek, het is maar net wat bij jouw stijl past. Daarnaast is het een goede kleurencombinatie om een donker dekbedovertrek te kiezen met donkere kussenslopen en een licht hoeslaken, of andersom. Dit geeft een mooi contrast en laat de kleuren beter uitkomen.

Bescherm je kussen met een kussensloop van JYSK

Een kussenhoes is niet alleen bedoeld voor het leuk aankleden van je slaapkamer, het heeft ook een functionele waarde. Een kussensloop beschermt je kussen tegen vuil en vloeistoffen. Zonder kussensloop komt het vuil en vocht meteen in je kussen terecht, dit kan de levensduur van je kussen verkorten. Daarnaast is een kussensloop heerlijk zacht van structuur, waardoor je er heerlijk op kunt slapen.

Een nieuw kussen voor in je kussensloop

Word je wel eens wakker met nekpijn of schouderklachten? Dan is de kans groot dat je kussen jouw nek niet goed ondersteund. Een goed kussen is van essentieel belang voor een goede nachtrust en draagt bij aan een goede gezondheid. Neem eens een kijkje in onze hoofdkussengids. In deze gids staan verschillende kussens die wij aanbieden bij JYSK en tips welk kussen bij jouw manier van slapen past.