Trendy kledingrekken voor in je slaapkamer

Heb je weinig ruimte in je kamer en past een kledingkast er niet in? Een handig kledingrek kan dan uitkomst bieden. Naast dat een kledingrek handig is, is het ook helemaal hip en trendy om een kledingrek in je slaapkamer neer te zetten en zo je mooiste kledingstukken tentoon te stellen. De meeste kledingrekken hebben een plateau aan de onderkant waar je jouw schoenen op kunt zetten. Zo heb je jouw hele outfit compleet bij elkaar.

Bij JYSK hebben we een ruim assortiment kledingrekken en hangrekken. Je kunt kiezen voor een simpel uittrekbaar rek op wieltjes. Deze kun je gemakkelijk naar een andere plek rollen. Daaraast vind je in ons assortiment ook hippe garderoberekken in Scandinavische stijl gemaakt van hout of van staal. 

Leuk je kledingrek op met een hip hangmandje met een (kunst)plant erin!

 

Een kledijrek voor een kleine slaapkamer

Woon je op kamers of heb je geen heel grote slaapkamer? Grote kans dat je niet heel veel ruimte hebt voor een ruime kledingkast. Als je ruimte te kort komt, is een ophangrek voor kleding super handig. Kleerrekken met kleerhangers van JYSK nemen weinig ruimte in beslag, zijn stevig en staan ook nog eens heel hip in jouw huis. Sommige rekken zijn heuze rolrekken en kun je ook nog eens makkelijk verplaatsen. Aan een kleedrek kun je jurken hangen, maar ook kleding die muf ruikt even laten luchten. Match je nieuwe kleerrek met de stijl die past bij jouw interieur. Hang een paar leuke schappen of wandplakken aan de muur voor de kleding die niet kan hangen of berg dit op in manden zodat het niet in het zicht staat.

Een garderoberek voor in de hal

Vind jij een standaard kapstok maar saai? Of heb je liever wat meer ruimte om jassen op te hangen en schoenen op te bergen? Dan kan een rek in de hal heel handig zijn. Je kunt kiezen voor een rolrek dat je makkelijk kunt verplaatsen, of een opbergrek met pootjes dat op één plek blijft staan. Een hangrek met een plateau of een rekje aan de onderzijde komt van pas bij het opbergen van schoenen.