Schoenenkasten om je schoenen netjes in op te bergen

Houd je hal netjes met een praktische schoenenkast of schoenenrek van JYSK. We hebben een ruim assortiment schoenenkasten geschikt voor elke ruimte.

Heb je liever niet dat schoenen in het zicht staan? Kies dan voor een dicht schoenenkastje of schoenenopberger, waarbij je de schoenen in de lade van de kast schuift. Vind je het geen probleem dat je de schoenen kunt zien en kies je voor gemak? Dan is een schoenenrek of schoenenbank iets voor jou. Je komt thuis, trekt je schoenen uit en zet ze meteen in je schoenenrek. Opgeruimd staat netjes!

 

  Opbergen - Schoenenkasten

  Schoenenrek GAMBY 2 schappen zwart
  23,50/stuk
  27,50 /stuk
  15% korting
  basic
  Alleen winkel
  Schoenenrek EGESKOV metaal/wit
  25,-/stuk
  39,99 /stuk
  37% korting
  plus
  Online Only
  Schoenenrek VANDSTED 2 schappen bamboe
  32,50/stuk
  44,99 /stuk
  28% korting
  plus
  Schoenenkast/bank VANDSTED bamboe
  125,-/stuk
  169,- /stuk
  26% korting
  plus
  Schoenenkast IDSKOV 2 vakken wit
  75,-/stuk
  99,- /stuk
  24% korting
  plus
  Schoenenkast IDSKOV 3 vakken wit
  100,-/stuk
  149,- /stuk
  33% korting
  plus
  Schoenenkast IDESTRUP 3 vakken zwart
  75,-/stuk
  99,- /stuk
  24% korting
  basic
  Schoenenkast JERUP 3 vakken wit
  85,-/stuk
  109,- /stuk
  22% korting
  Schoenenkast OLDEKROG 3 vakken wit/eiken
  115,-/stuk
  149,- /stuk
  23% korting
  basic
  Online Only

  Een praktisch schoenenmeubel voor in de hal of slaapkamer

  Iedere dame heeft toch al gauw zo'n 10 paar schoenen en ook bij de meeste mannen vind je wel 5 paar schoenen terug. Al met al geeft dit snel een hoop rommel en daarom is het fijn als je een speciale kast hebt om je schoenen in op te bergen. Een schoenenopbergkast kun je in de hal plaatsen of misschien in de schuur, als je deze hebt. Het voordeel van schoenenrekjes is dat je deze zelfs in je kledingkast kunt zetten. Op die manier staat het rek niet in de weg en slingeren je schoenen niet door het huis. 
   

  Rondslingerende kinderschoentjes

  Iedereen met kinderen herkent dit wel. Je kids komen uit school of zijn klaar met buitenspelen en schoppen hun schoenen uit op de mat bij de deur. Je zou er zelf bijna over struikelen. Maak het jezelf gemakkelijk door een of meerdere ondiepe schoenenopbergkasten met kleppen tegen de muur te monteren. Je kinderen kunnen dan heel makkelijk zelf hun schoenen daarin doen en opgeruimd staat netjes! Zijn de schoenen of laarsjes nog nat en vies? Zet ze dan op een schoenenrek, droogloopmat of schoenenplank om te drogen. Zodra de laarsjes opgedroogd zijn, borstel je ze schoon. Berg ze vervolgens op in een laarzenkast met schoenenlade.