Schoenenkasten om je schoenen netjes in op te bergen

Houd je hal netjes met een praktische schoenenkast of schoenenrek van JYSK. We hebben een ruim assortiment schoenenkasten geschikt voor elke ruimte.

Heb je liever niet dat schoenen in het zicht staan? Kies dan voor een dicht schoenenkastje of schoenenopberger, waarbij je de schoenen in de lade van de kast schuift. Vind je het geen probleem dat je de schoenen kunt zien en kies je voor gemak? Dan is een schoenenrek of schoenenbank iets voor jou. Je komt thuis, trekt je schoenen uit en zet ze meteen in je schoenenrek. Opgeruimd staat netjes!

 

Een praktisch schoenenmeubel voor in de hal of slaapkamer

Iedere dame heeft toch al gauw zo'n 10 paar schoenen en ook bij de meeste mannen vind je wel 5 paar schoenen terug. Al met al geeft dit snel een hoop rommel en daarom is het fijn als je een speciale kast hebt om je schoenen in op te bergen. Een schoenenopbergkast kun je in de hal plaatsen of misschien in de schuur, als je deze hebt. Het voordeel van schoenenrekjes is dat je deze zelfs in je kledingkast kunt zetten. Op die manier staat het rek niet in de weg en slingeren je schoenen niet door het huis. 
 

Rondslingerende kinderschoentjes

Iedereen met kinderen herkent dit wel. Je kids komen uit school of zijn klaar met buitenspelen en schoppen hun schoenen uit op de mat bij de deur. Je zou er zelf bijna over struikelen. Maak het jezelf gemakkelijk door een of meerdere ondiepe schoenenopbergkasten met kleppen tegen de muur te monteren. Je kinderen kunnen dan heel makkelijk zelf hun schoenen daarin doen en opgeruimd staat netjes! Zijn de schoenen of laarsjes nog nat en vies? Zet ze dan op een schoenenrek, droogloopmat of schoenenplank om te drogen. Zodra de laarsjes opgedroogd zijn, borstel je ze schoon. Berg ze vervolgens op in een laarzenkast met schoenenlade.