Trendy kledingkasten voor iedere slaapkamer

JYSK heeft een ruim assortiment trendy kledingkasten, schuifdeurkasten en garderobekasten, geschikt voor iedere ruimte. Er zijn kleerkasten in verschillende maten met een ideaal kastinterieur voor hangers en opbergdozen, zodat je alles makkelijk kan terugvinden. Wil je extra ruimte creëren, plaats dan een bovenbouw op de klerenkast of ga voor een extra element met inzetlades

Even kijken of je haar goed zit en die nieuwe outfit leuk staat? Wij hebben diverse slaapkamerkasten met spiegels op de deur, zodat je altijd goed voor de dag kunt komen. Is jouw slaapkamer toch te klein voor een grote garderobekast? Bekijk dan eens ons assortiment kledingrekken, want wellicht past dit beter bij jouw behoeften. Toch voldoende ruimte voor een kledingkast? Dan is een kledingkast met schuifdeur ideaal voor kleinere ruimtes omdat je geen rekening hoeft te houden met het openen van de deur in de ruimte.

88 artikelen
  88 artikelen

  Kledingkasten en garderobekasten in diverse soorten en maten

  Je kledingkast netjes houden is vaak een uitdaging, maar met het juiste systeem ben je op de goede weg. Het is de kunst om een kledingkastsysteem te vinden die aansluit bij je behoeften, zodat je jouw garderobe goed kunt opbergen. Tegelijkertijd moet een kledingkast bij jouw favoriete stijl aansluiten. Houd je van een minimalistische look? Of geef je de voorkeur aan een meer klassieke stijl? Of kies jij toch voor een minimalistische kast in Scandinavisch design?

  Bij JYSK vind je een ruim assortiment witte, zwarte, grijze, beton- en eikenkleurige kledingkasten, zweefdeurkasten, schuifkasten en garderobekasten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudige, witte tweedeurs kast met scharnierdeuren of voor een schuifkast met schuifdeuren, lades en een spiegel. In een krappe ruimte kan een schuifdeurkast of een kast met zweefdeuren een voordeel zijn, omdat deze kan worden geopend zonder extra ruimte in te nemen.

  Richt je kledingkast naar wens in

  Bij JYSK vind je ook diverse accessoires om je kledingkast naar wens in te richten. Zo wil je misschien een extra lade-inzet kopen als je meer plaats nodig hebt voor sokken en andere kleine spullen. Met de verschillende kledinghangers voor in het hanggedeelte kun je de kastinrichting compleet maken en je mooiste kledingstukken kreukvrij opbergen.

  Onderin de slaapkamerkast kun je een schoenenrek of speciale dozen voor het opbergen van je schoenen plaatsen. Aan de deur kun je een handige spiegel hangen. Met deze kledingopbergers krijgt jouw garderobe een mooi plekje.

  Garderobekasten voor in de kastenkamer

  Woon je in een ruim huis en beschik jij over een luxe kleedkamer waar je met een kledingkastsysteem een mooie kledingkastenwand hebt gemaakt? Misschien beschikken jouw muurkasten wel over stijlvolle zweefdeuren van de vloer tot aan het plafond. Op deze manier creëer je extra ruimte in je kledingopbergsysteem. Naast een grote kastenwand, staat een ouderwetse meidenkast ook leuk in de kastenkamer of in de slaapkamer. Dit type kledingkastje is vaak wat lager en gemaakt van hout, maar heeft wel een erg sfeervolle uitstraling. Vaak bevatten de deurtjes een mooi patroon en is daarmee een echte eye-catcher.