Een zachte badmat voor in jouw badkamer

Niets is fijner dan op een zachte en warme badmat te staan als je uit bad of uit de douche komt in plaats van op een koude vloer. Bij JYSK zijn er allerlei verschillende badmatten te koop, van een antislip badmat tot een badmat met leuke grafische printjes. Bovendien voegt een badmat ook warmte en comfort toe aan je badkamer. De badmat is niet alleen praktisch, maar ook leuk als accessoire. 

45 artikelen
  45 artikelen

  Badkamer - Badmatten

  Badmat HALLSTAVIK 50x80 naturel
  10,-/stuk
  12,99 /stuk
  23% korting
  plus
  Badmat MUNKFORS Ø65 naturel
  10,-/stuk
  12,99 /stuk
  23% korting
  plus
  Badmat ORREFORS 60x90 donkerblauw
  20,-/stuk
  32,99 /stuk
  39% korting
  gold
  Zolang de voorraad strekt
  Alleen winkel

  Personaliseer je badkamer met een badmat

  Breng kleur in je badkamer door te kiezen voor een badmat in een vrolijke kleur. Bij JYSK vind je voor weinig geld een luxe, zachte badmat voor op je badkamervloer. De badmatten zijn in verschillende vormen verkrijgbaar zoals rond of vierkant. Ga je liever voor een naturel kleur? Dat kan natuurlijk ook met de kleuren wit, beige of naturel.  

  Houd je toiletvloer fris met een toiletmat

  Misschien klinkt het jou wat ouderwets in de oren om een toiletmat voor je toilet te leggen, maar het heeft toch heel wat voordelen. Een badmat in het toilet of een speciale toiletmat zorgt er in eerste instantie voor dat je niet met je voeten op de koude tegelvloer zit. Zo'n matje biedt jou extra comfort. Daarnaast vangt een toiletmat ook druppeltjes op die over de WC-bril gaan en blijft je vloer schoon. Doe je toiletmat wel regelmatig in de wasmachine.