Een zachte badmat voor in jouw badkamer

Niets is fijner dan op een zachte en warme badmat te staan als je uit bad of uit de douche komt in plaats van op een koude vloer. Bij JYSK zijn er allerlei verschillende badmatten te koop, van een antislip badmat tot een badmat met leuke grafische printjes. Bovendien voegt een badmat ook warmte en comfort toe aan je badkamer. De badmat is niet alleen praktisch, maar ook leuk als accessoire. 

43 artikelen
    43 artikelen

    Personaliseer je badkamer met een badmat

    Breng kleur in je badkamer door te kiezen voor een badmat in een vrolijke kleur. Bij JYSK vind je voor weinig geld een luxe, zachte badmat voor op je badkamervloer. De badmatten zijn in verschillende vormen verkrijgbaar zoals rond of vierkant. Ga je liever voor een naturel kleur? Dat kan natuurlijk ook met de kleuren wit, beige of naturel.  

    Houd je toiletvloer fris met een toiletmat

    Misschien klinkt het jou wat ouderwets in de oren om een toiletmat voor je toilet te leggen, maar het heeft toch heel wat voordelen. Een badmat in het toilet of een speciale toiletmat zorgt er in eerste instantie voor dat je niet met je voeten op de koude tegelvloer zit. Zo'n matje biedt jou extra comfort. Daarnaast vangt een toiletmat ook druppeltjes op die over de WC-bril gaan en blijft je vloer schoon. Doe je toiletmat wel regelmatig in de wasmachine.