Mooie douchegordijnen voor jouw badkamer

Ben jij op zoek naar een mooi douchegordijn? Bij JYSK vind je een ruim assortiment douchegordijnen. Een douchegordijn heeft verschillende functies binnen je badkamer. Als eerste is een douchegordijn de ideale oplossing als je geen douchecabine of douchescherm hebt. Het voorkomt dat je vloer helemaal nat wordt. Door middel van een douchestang of doucherail is het makkelijk om jouw gordijn met douchegordijnringen op te hangen.

Daarnaast is een douchegordijn niet alleen praktisch, het geeft ook je persoonlijkheid weer in de badkamer. Bij JYSK zijn douchegordijnen verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk tropisch design? Voor iedere badkamerstijl is er wel een geschikt douchegordijn te vinden. Onze gordijnen zijn in drie verschillende maten verkrijgbaar: 150x200 cm, 180x200 cm en 180x230 cm.

22 artikelen
  22 artikelen

  Douchegordijn

  Welk type douchegordijn past bij jou?

  Bij JYSK vind je een groot assortiment betaalbare douchegordijnen met verschillende prints en kleuren. Wij hebben onze douchegordijnen onderverdeeld in drie kwaliteitsniveaus: BASIC, PLUS en GOLD. 

  Met een BASIC douchegordijn koop je een prima, basic douchegordijn tegen een zeer lage prijs. De PLUS douchegordijnen zijn van goede kwaliteit en zijn gemiddeld geprijsd. Koop je een GOLD douchegordijn, dan heb je een douchegordijn van een hoog kwaliteitsniveau. We hebben regelmatig een goede aanbieding op onze douchegordijnen.

  Stijlvolle douchegordijnen

  Als je een douchegordijn kiest, wil je natuurlijk wel dat deze past bij de inrichting van je badkamer. In ons assortiment vind je douchegordijnen in diverse stijlen en kleuren. Denk aan de kleuren wit, grijs, beige, roze, blauw, mintgroen, groen of zwart. Door een douchegordijn met een print te kiezen, geef je jouw eigen stijl weer in je badkamer. Ben je iemand die houdt van een botanische of bohemian woonstijl? Kies dan voor een douchegordijn met een natuurlijke print, zoals een boom of groene palmbladeren. Houd jij meer van een moderne woonstijl? Kies dan voor een ringgordijn met een effen kleur of een grafische print en vakken. 

  Geef jouw nieuwe douchegordijn snel een plek met een douchestang

  Met een douchegordijnstang hang je in een handomdraai jouw nieuwe ringgordijn voor in de douche op. Gebruik een speciale dochegordijnrail die je tussen de muren in kunt klemmen of een douchegordijnklem met een hoek, voor als je de stang niet tussen de muren kunt klemmen. Gebruik vervolgens speciale doucheringen om jouw douchegordijn mee aan de douchestang te bevestigen.