Comfortabele fauteuils voor in je woonkamer

Naast een zachte bank, is het ook fijn om een luxe fauteuil in je woonkamer te hebben staan. Hier kun je rustig een boek lezen, naar een spannende film kijken of een klein dutje doen. Bij JYSK hebben we een ruim assortiment fauteuils, schommelstoelen, relaxstoelen en luie stoelen. We hebben stoelen met of zonder armleuning, een verstelbare rugleuning, modellen met bijpassende voetenbank, draaistoelen, een relaxfunctie en massagestoelen. Je hebt keuze uit relaxfauteuils in verschillende stijlen, zodat je altijd een fauteuil naar jouw smaak vindt, ongeacht of je een voorkeur hebt voor een moderne lederlook of een zachtere, met stof beklede, oorfauteuil.

Ga lekker zitten in een fauteuil van JYSK

Is er iets beter dan onderuitgezakt in een comfortabele zitstoel zitten met de krant in de hand en een kopje koffie binnen handbereik? Achterover leunen en ontspannen, met de voeten omhoog en tot rust komen na een lange dag? Fauteuils zijn de perfecte plek voor rust en ontspanning. 

We leven in drukke tijden, zodat we elke kans op ontspanning volledig moeten benutten. Daarom moet je de juiste ligfauteuil kiezen, namelijk eentje die voor optimale ontspanning zorgt. Of je nu het gelukkigst bent in een moderne en strakke fauteuil die jouw woonkamer helemaal afmaakt, of in een zachte en stijlvolle luie stoel, je vindt hem gegarandeerd bij JYSK. Onderstaand zijn enkele opties:

  • schommelstoel
  • draaistoel
  • massagestoel
  • relaxfauteuil
  • oorfauteuil
  • relaxstoel
  • schommelfauteuil
  • hangstoel
  • loungestoel

Slaapstoel of woonkamerstoel?

Wat wordt de functie van jouw nieuwe stoel? Ben je op zoek naar een slaapfauteuil waar je lekker loom in weg kunt dutten? Kies dan voor een ligfauteuil met een voeteneinde of zet een voetenbank voor je clubfauteuil, zodat je jouw voeten omhoog kunt doen. Voor de ultieme ontspanning kun je kiezen voor een leuke armstoel die jou een massage geeft. 

Ben je eerder op zoek naar een bijzetfauteuil voor naast je zitmeubel? Kies dan voor een fauteuiltje of leesstoel met comfort en prettige armleuningen waar je lekker een boek in kunt lezen of waar de visite in plaats kan nemen. Bepaal wat de juiste zithoogte is passende bij jouw lengte. Wil je de hele woonkamer graag overzien vanuit je bijzetstoel? Dan is een draaistoel wat voor jou. Een draaifauteuil heeft een comfortabele zitting die op een draaivoet is geplaatst. Met deze draaibare stoel overzie je de hele ruimte. 

Geef je interieur een update met een hippe designstoel, kuipfauteuil, massagefauteuil, luistoel of woonkamerstoelen.