Poefen en hockers voor in je woonkamer of slaapkamer

Een mooie poef of hocker is niet meer weg te denken uit een moderne woonkamer. Een poef is veel meer dan alleen een voetenbankje, want deze dient vaak ook als belangrijk decoratiestuk. En natuurlijk is het heerlijk om na een drukke dag, neer te ploffen in je stoel of op de bank en een comfortabel poefje of voetenbankje onder je voeten te schuiven. Enkele van onze poefs beschikken over een handige opbergruimte, waar je bijvoorbeeld kinderspeelgoed of leesboeken heel makkelijk in kunt opbergen.

14 artikelen
  14 artikelen

  Woonkamer - Poefen

  Poef HOLEBY 80x40 m/opbergruimte zwart
  35,-/stuk
  44,99 /stuk
  22% korting
  basic
  Online Only
  Poef NEBLE Ø50 roze
  42,50/stuk
  54,99 /stuk
  23% korting
  plus
  Online Only
  Poef VILDSUND 52x41 bruin
  65,-/stuk
  84,99 /stuk
  24% korting
  gold
  Online Only
  Poef VILDSUND 52x41 donkergrijs
  65,-/stuk
  84,99 /stuk
  24% korting
  gold
  Online Only

  Welk type poef past bij jou?

  Ons assortiment poefs is zeer uitgebreid, dus je vindt vast een opbergpoef, voetenbankje of hocker die bij jou past. Zit jij na een lange, drukke dag graag met je voeten omhoog in een comfortabele fauteuil? Dan zoek je daar waarschijnlijk een luxe voetenbank bij. In ons assortiment vind je ronde of vierkante voetenbankjes die qua hoogte goed bij je fauteuil passen. Misschien zoek jij wel een poefje dat precies in je interieur past en een mooi design heeft volgens de laatste trends. We hebben ook stijlvolle, ronde zitpoefjes die én mooi staan in je interieur én je kunt er heerlijk op zitten.

  Ruim op met een opbergpoef of opberghocker

  Slingert er in jouw huis vaak speelgoed rond? Kies dan voor een kinderpoef met een opbergvak. Dit soort poefjes heeft vaak een deksel en een ruim opbergvak waar je veel speelgoed in kwijt kunt. Ideaal voor in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Extra bergruimte komt altijd van pas. Daarnaast dient een opberpoef ook als handig stoeltje voor je kids.