Poefen en hockers voor in je woonkamer of slaapkamer

Een mooie poef of hocker is niet meer weg te denken uit een moderne woonkamer. Een zitpoef is veel meer dan alleen een voetenbankje, want deze dient vaak ook als belangrijk decoratiestuk. En natuurlijk is het heerlijk om na een drukke dag, neer te ploffen in je stoel of op de bank en een comfortabel poefje of voetenbankje onder je voeten te schuiven als voetensteun. Enkele van onze poefs beschikken over een handige opbergruimte, waar je bijvoorbeeld kinderspeelgoed, plaids of leesboeken heel makkelijk in kunt opbergen.

Welk type poef past bij jou?

Ons assortiment poefs is zeer uitgebreid, dus je vindt vast een opbergpoef, voetenbankje of hocker die bij jou past. Zit jij na een lange, drukke dag graag met je voeten omhoog in een comfortabele fauteuil? Dan zoek je daar waarschijnlijk een luxe voetenbank bij. In ons assortiment vind je ronde of vierkante voetenbankjes  met of zonder pootjes die qua hoogte goed bij je fauteuil passen. Misschien zoek jij wel een poefje dat precies in je interieur past en een mooi design heeft volgens de laatste trends. We hebben ook stijlvolle, ronde zitpoefjes die én mooi staan in je interieur én je kunt er heerlijk op zitten.

Ruim op met een opbergpoef of opberghocker

Slingert er in jouw huis vaak speelgoed rond? Kies dan voor een kinderpoef met een opbergvak. Dit soort poefjes heeft vaak een deksel en een ruim opbergvak waar je veel speelgoed in kwijt kunt. Ideaal voor in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Extra bergruimte komt altijd van pas. Daarnaast dient een opberpoef ook als handig stoeltje voor je kids. Heb je de poef niet altijd nodig? Kies dan voor een inklapbare poef zodat je deze eenvoudig kunt opbergen.