Boxsprings voor een goede nachtrust

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw bed en matras, is een boxspring de perfecte uitkomst. Een boxspring is een luxe bed, dat bestaat uit drie onderdelen: de bedbodem oftewel box, het matras en topmatras. Naast dat een boxspring heerlijk slaapt, ziet een boxspring er chique uit. Boxsprings zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Wij hebben boxsprings in de maten 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 150x200, 160x200, 180x200 cm en 180x210 cm. Zo kun je kiezen voor een eenpersoonsboxspring, boxspringtwijfelaar of een tweepersoonsboxspring, een boxspring zonder bergruimte of een opbergboxspring, wat ideaal is als je weinig opbergruimte hebt in je slaapkamer. Kies een bijpassend hoofdbord en maak de boxspring helemaal compleet.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste bed, matras of boxspring? Ontdek onze slaapkamergids waar we uitleggen welke verschillende soorten boxsprings wij in ons assortiment hebben. Of kom langs in een van onze winkels voor advies.

Boxsprings: complete luxe voor jou

Boxsprings zijn totaaloplossingen die gericht zijn op zowel design als comfort. Met een boxspring heb je een compleet bed en hoef je geen apart matras aan te schaffen. Boxspringbedden bestaan uit een frame of boxmatras, dat vaak bestaat uit bonellveren. Daar bovenop ligt een springveermatras of schuimmatras. Voor optimaal comfort lig je op een topmatras, de bovenste laag van een boxspring. Het topmatras kan verschillende diktes hebben. De boxspring is altijd inclusief poten. Je kunt kiezen voor een mooi bijpassend hoofdbord. Op die manier stel je je boxspring naar jouw smaak samen en het geeft je slaapkamer een elegante en exclusieve uitstraling.

Boxsprings in allerlei maten

Kijk bij het aanschaffen van een nieuwe boxspring naar de afmeting van jouw slaapkamer. Hoe groter de ruimte, hoe groter de boxspring mag zijn. Je kunt voor de volgende maten boxsprings kiezen: 90x200, 120x200, 140x200, 150x200, 160x200 en 180x200 cm. Enkele boxsprings hebben 210 cm als lengte en zijn dus geschikt voor mensen die langer zijn. We hebben ook meerdere boxsprings in ons assortiment met opbergruimte. Een opbergboxspring is handig als jij weinig bergruimte hebt in jouw slaapkamer.

Chique hotelsfeer met een boxspring

Naast dat een boxspring zorgt voor veel comfort en het heerlijk slaapt, ziet een boxspring er ook nog eens erg mooi en luxe uit. Voor iedere slaapkamerstijl hebben we een geschikte boxspring. Dus of je nou een romantische, klassieke, industriële of moderne slaapkamer hebt, een boxspring past altijd. Kies een mooi hoofdeinde en een satijnen dekbedovertrek. Voeg wat extra kussens, plaids en een bedsprei toe en je slaapkamer ziet er als nieuw uit!