Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
boxspring met frame, matras en matrastopper in een lichte slaapkamer

Het favoriete bed van onze matrasinkoper

Jakob Leth werkt al 14 jaar met matrassen en bedden bij JYSK, dus als het gaat om bedcomfort weet hij er alles van! Volgens Jakob is een goede nachtrust erg belangrijk voor je gezondheid en welzijn. "Een goede gezondheid begint in je bed en er zijn verschillende factoren die de kwaliteit van je slaap beïnvloeden. Natuurlijk is het juiste matras belangrijk, maar dat geldt ook voor de temperatuur in de slaapkamer. Houd je slaapkamer schoon en opgeruimd, verwen jezelf met mooie en schone lakens en bedlinnen en je bent goed op weg".
 

Wat is het beste bed?

Maar laten we aan de slag gaan. In welk bed slaapt Jakob zelf?

"Ik heb een boxspring," antwoordt Jakob en legt verder uit: "Ik geniet echt van zowel het comfort als de mooie uitstraling. Een boxspring kan ik altijd aanraden. Vooral een model als de boxspring GOLD C50 met opbergruimte".


Met de GOLD C50 is het eenvoudig om je slaapkamer netjes en opgeruimd te houden. Jakob benadrukt de voordelen: "Als je in een appartement woont, weet ik zeker dat je de extra opbergruimte waardeert, want wie kan de ruimte voor de gastendekbedden of je wintergarderobe niet gebruiken?"

Zacht of stevig matras?

Maar hoe zit het met het belangrijkste aspect: het slaapcomfort?

"Deze boxspring voelt lekker stevig aan, wat ik altijd zou aanraden boven een matras waar je uiteindelijk in een kuil in het midden wegzakt. Er is echter geen "one size fits all" als het om bedden gaat. Het komt allemaal neer op je persoonlijke voorkeuren", benadrukt Jakob.

Als je graag leest of TV kijkt in bed, maak dan je bed compleet met het GOLD H20 hoofdbord. Het beschermt de muur en voelt comfortabeler aan voor je rug. Een hoofdbord geeft je bed ook een mooie, luxe uitstraling. Lees meer over de voordelen van een hoofdbord

"Soms zijn het de kleine dingen die tellen: als je de kans hebt, sla dan de droger over en hang je beddengoed buiten op. Als je in je bed ligt, kun je genieten van de frisse, buitengeur. Deze boxspring draagt bij aan een nette opgeruimde kamer. Zo kun je gaan liggen en rustig uitrusten", zegt Jakob met een glimlach.

PLUS C40 boxspring


Een andere optie is boxspring PLUS C40. De belangrijkste verschillen zijn de stevigheid van het matras en de prijs. "Dit bed voelt iets zachter aan en is iets betaalbaarder dan de GOLD C50. Het biedt ook opbergruimte onder het bed, maar het compartiment is iets kleiner." Jakob legt uit. Met dit model heb je ook de mogelijkheid om een complete look te creëren met een hoofdbord PLUS H50.

Wat je voorkeur ook is, bij JYSK hebben we een ruim assortiment waarbij er altijd een passend bed of matras voor jou bij zit. 

Garantie en proefslapen

"Wij bieden 15 jaar garantie bieden op alle boxsprings met het PLUS-label en maar liefst 25 jaar op alle boxsprings met het GOLD-label. En op onze GOLD matrassen kun je 100 nachten proefslapen. Als je niet 100% tevreden bent met je matras, ruilen we het altijd met een glimlach!" zegt Jakob met een verwijzing naar het retourbeleid van JYSK.

Ontdek ons complete assortiment bedden, boxsprings, matrassen en topmatrassen

Ontdek meer

Slaapkamergids

Slaapkamergids

Wat is het beste matras voor jou? De ultieme gids

Wat is het beste matras voor jou? De ultieme gids

Ontdek onze multifunctionele slaapbanken

Ontdek onze multifunctionele slaapbanken

Medische matrassen en dekbedden met CE- en MD-keurmerk

Medische matrassen en dekbedden met CE- en MD-keurmerk